Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ρώτησε ο Βρύζας για παίκτη της Ξάνθης!!

Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με την εμφάνιση του Δημήτρη  Γούτα την περασμένη Κυριακή στα Πηγάδια. Με την περίπτωση του ασχολήθηκαν και το καλοκαίρι στην Τούμπα, ενώ και πάλι επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και στον ΠΑΟΚ ψάχτηκαν και πάλι για την περίπτωσή του. Η διοίκηση του Δικεφάλου και το καλοκαίρι κινήθηκε για την απόκτηση του Γούτα, παρότι οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά δεν επήλθε συμφωνία. «Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πόλη της Ξάνθης,  λέγεται πως η πλευρά του ΠΑΟΚ μέσω του Ζήση Βρύζα ρώτησε για το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη», επισημαίνει το δημοσίευμα.

«Αν δεν γίνει κάποια κίνηση τον Γενάρη για την απόκτηση του τότε θα το πράξουν το καλοκαίρι του 2015 καθώς θεωρούν πως μπορούν να επενδύσουν πάνω του για τα επόμενα», ολοκληρώνεται το δημοσίευμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θασίτης νεαρός στόπερ μίλησε στον Σπορ FM και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο οι Ξανθιώτες κατάφεραν να φτάσουν σε αυτή τη σημαντική για τους ίδιους νίκη, αφού πλέον απέχουν τρεις βαθμούς από την πεντάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

ΠΗΓΕΣ: gazzetta, thrakisports 

Δεν υπάρχουν σχόλια: