Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ρομπέρ: «Εύχομαι να προκριθεί ο ΠΑΟΚ» (audio)

Τις εκτιμήσεις του για το παιχνίδι της Πέμπτης (11/12) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Γκιννγκάμπ κατέθεσε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Μπερτράν Ρομπέρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένω αυτό το παιχνίδι και δεν σας κρύβω πως θέλω ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση. Όμως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι σαν τελικός. Πρέπει να πάει κόσμος στο γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα και είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Για την ομάδα που θα υποστηρίζει: «Μπορεί να είμαι Γάλλος και να έπαιξα και στην Γκινγκάμπ, όμως, θέλω να περάσει ο ΠΑΟΚ, αφού πέρασα υπέροχα στην Θεσσαλονίκη στο διάστημα που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ».

Για το ποιος πιστεύει πως θα περάσει: «Είναι καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα κερδίσει. Μπορεί να μην τα κατάφερε στην Ξάνθη, όμως, το ματς της Πέμπτης είναι τελικός, οι παίκτες θα δώσουν το 100% και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Όμως δεν θα είναι εύκολο γιατί και η Γκινγκάμπ είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ: «Η Γκινγκάμπ είναι μια ομάδα με καλές μονάδες. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να την αφήσουν να κάνει το παιχνίδι της και να μην της επιτρέψει αν πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι».

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του Μπερτράν Ρομπέρ στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: