Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ολυμπιακός… μεγάλος!!

Μικρή σε ηλικία, αλλά μεγάλη στο γήπεδο αποδείχθηκε ξανά η U-19 του Ολυμπιακού. Παρόλο που δεν πήραν την πρωτιά, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ξανά χειροκρότημα για το 2-0 (με τρία δοκάρια) επί της Μάλμε.

Ολυμπιακός… μεγάλος!
Το λαμπρό ποδοσφαιρικό τους μέλλον -και το δρόμο στη μεγάλη ομάδα- έδειξαν οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.

Με φόρα απ’ το σερί που ξεκίνησε έπειτα απ’ την πρεμιέρα του ομίλου στο Youth League, η U-19 των «ερυθρόλευκων» καθάρισε με άνεση τη Μάλμε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (2-0).

Πριν καν συμπληρωθεί εικοσάλεπτο, ο Λάτσι είχε βάλει μπροστά την ομάδα του Βασίλη Βούζα (με ωραίο γυριστό σουτ έπειτα από πάσα του Μανθάτη), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι (με κεφαλιά στο 27’).

Την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Μανθάτη στο 60’, πριν ο Βέργος (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς είχε μπει αλλαγή αντί του Ανδρούτσου) καθαρίσει οριστικά το ματς στο 67’. Το σκορ θα μπορούσε, δε, να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αν ο Μεγαρίτης πλάσαρε πιο ψύχραιμα στις καθυστερήσεις και δεν τράνταζε κι εκείνος το οριζόντιο δοκάρι.

Όπως και να ‘χει, δεν αλλάζει η ουσία για τον Ολυμπιακό, που είναι η πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (σ.σ. την είχε εξασφαλίσει πριν το παιχνίδι), έστω κι αν η Ατλέτικο δεν του έκανε το χατίρι και περνώντας 3-0 από την έδρα της Γιουβέντους, πήρε εκείνη την πρώτη θέση.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

Ατλέτικο 15 (11-5)
Ολυμπιακός 13 (12-4)
Γιουβέντους 5 (5-10)
Μάλμε 1 (5-14)

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλη, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάτσι, Ανδρούτσος (66’ Βέργος), Γαρεφαλάκης*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: