Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ενίσχυση» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος του Πλατανιά Στέλιος Βαρουξάκης και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και λίγο η τύχη. Η ατμόσφαιρα της Τούμπας ήταν απίστευτη, είναι γνωστό πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοηθάει πολύ την ομάδα του».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Μιλήσαμε με τον Άγγελο μετά το ματς, είχαμε καιρό να τα πούμε. Τον αγαπάμε τον Άγγελο, αφού μας βοήθησε δυο χρονιές και θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτόν. Μου φάνηκε κουρασμένος ο ΠΑΟΚ και από ότι είδα είχε και αλλαγές στην 11άδα. Πιστεύω ότι χρειάζεται ενίσχυση για να πάρει το πρωτάθλημα, αφού οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό χρειάζεται να έχουν την δυνατότητα να εναλλάσσουν τους παίκτες στην αρχική 11άδα».

Για τις αποδοκιμασίες κατά Αλαφούζου, Μελισσανίδη: «Να σας πω την αλήθεια μου φάνηκε λίγο περίεργο. Όταν ανέβει η ΑΕΚ θα αλλάξουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο και ίσως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βλέπουν λίγο μακρύτερα εκτιμώντας ότι ίσως υπάρξει κόντρα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ».

Ακούστε τις δηλώσεις του Στέλιου Βαρουξάκη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: