Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κερδίζει πόντους ο Κρισάντους!!

Στον Μακόλει Κρισάντους, τον οποίο ξέρει καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, στρέφονται στην ΑΕΚ για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Πάντα στα υπόψιν ο Αλμέιδα, αλλά δεν προχωράει η περίπτωση του.

Κερδίζει πόντους ο Κρισάντους
Στην τελική του ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα του επιθετικού στην ΑΕΚ.

Μπορεί ο Ούγκο Αλμέιδα να κυκλοφορεί… ελεύθερος από τη Δευτέρα, αλλά το σενάριο να αποκτηθεί, τουλάχιστον στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, από την Ένωση δεν είναι και το πιθανότερο. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον Πορτογάλο φορ, ενώ του έχει γίνει επίσημη πρόταση. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να πείθεται να αγωνιστεί στη Football League για ένα εξάμηνο και αυτό το εμπόδιο μοιάζει αξεπέραστο τη δεδομένη στιγμή και αυτός του ο ενδοιασμός είναι ο μοναδικός του διεθνή παίκτη.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται στην παρούσα φάση ο Μακόλει Κρισάντους, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, λόγω της κοινής τους θητείας στη Λας Πάλμας και θεωρεί ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο Νιγηριανός επιθετικός αναμένεται να μείνει σύντομα ελεύθερος από την Σίβασπορ και με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξει ο δρόμος για την ΑΕΚ. Στην Τουρκία αναφέρεται ότι απομένουν τα τυπικά για την αποδέσμευση του και οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν από… μικρή απόσταση τις εξελίξεις.

Στα αγωνιστικά, ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει ευχάριστα από τη σημερινή προπόνηση, που θα είναι η τελευταία πριν την αναμέτρηση στην Κέρκυρα για το Κύπελλο. Νοκ-άουτ είναι ο Φάγε.

Ο Ανέστης ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και ο Βασίλης Ρόβας ο οποίος έχει μια κάκωση στον προσαγωγό έκαναν αποθεραπείας και στη συνέχεια θεραπεία τη Δευτέρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: