Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Sow-time!! (video)

Με γκολ του Σο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Σενεγάλη πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Γκάνας στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής.

Sow-time! (video)

Η Γκάνα ξεκίνησε πολύ καλά και στο 14’, ο Ατσού ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Κουντούλ μέσα στη μεγάλη περιοχή της Σενεγάλης και ο Τζόρνταν Αγιού εκτέλεσε εύστοχα από τη βούλα του πέναλτι κάνοντας το 1-0.


Goal André Ayew  Ghana vs Senegal 1-0  African... από enteritament

Στα επόμενα λεπτά τα «Μαύρα Αστέρια» έφτασαν πολύ κοντά στο να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τον Ατσού και τον Μενσά, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Κουντούλ και το ημίχρονο έληξε με την Γκάνα να προηγείται με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σενεγάλη μπήκε δυνατά και με τον Εντόι στο 55’ απείλησε να ισοφαρίσει. Ότι δεν κατάφερε ο πρώην άσος του ΠΑΟ και του ΟΦΗ το κατάφερε ο Ντιούφ τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά σε διπλή προσπάθειά και ισοφάρισε για τη Σενεγάλη σε 1-1.


Mame Biram Diouf Goal  # Ghana vs Senegal 1-1 από Video_Vision

Οι Σενεγαλέζοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ντιούφ και τον Σο για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, προτού ο Τζόρνταν Αγιού αστοχήσει σε κεφαλιά εξ επαφής. Όμως ο Σο στην τελευταία φάση του αγώνα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στα «Λιοντάρια της Τεράνγκα» με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Μπράιμα.


Goal Moussa Sow - Ghana 1-2 Senegal - 19-01... από ER-TV

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: