Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Προσέχει για να... έχει Μπεργκ ο Αναστασίου!

Χωρίς τον Μπεργκ στο βασικό του σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη, καθώς ο Σουηδός φορ έχει φτάσει στα όρια του, παίζοντας σε τρία συνεχόμενα 90λεπτα. Έρχεται ο μάνατζερ του.

Προσέχει για να... έχει Μπεργκ ο Αναστασίου
Ο Γιάννης Αναστασίου κάνει τα πλάνα του για το ματς της Πέμπτης με τη SKODA Ξάνθη για το Κύπελλο και φαίνεται πως σε αυτά δεν βρίσκεται ο Μάρκους Μπεργκ. Ο 28χρονος φορ παραπονέθηκε ότι νιώθει ενοχλήσεις στους τετρακέφαλους, που καταπονήθηκαν αρκετά από τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το «βαρύ πυροβολικό» των «πράσινων» έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, αλλά έβγαλε τρία 90λεπτά μέσα σε ένα δεκαήμερο, καθώς έπαιξε σε ολόκληρη τη διάρκεια των αναμετρήσεων με Εργοτέλη, Λεβαδειακό και Πανιώνιο.

Είναι απίθανό να βρεθεί ο Μπεργκ στην αρχική ενδεκάδα την Τετάρτη (21/1, 15:00) και μένει να φάνει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα ταξιδέψει για την ακριτική πόλη, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποστεί κάποιον μυϊκό τραυματισμό και τότε θα τον στερηθούν αρκετό καιρό ο 41χρονος τεχνικός και η ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός επιθετικός δεν είχε παίξει στο ματς του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, όπου οι το «τριφύλλι» έχασε με 4-2, λόγω της ίωσης.

Μέσα στη εβδομάδα αναμένεται να έρθει ο μάνατζερ του Μπεργκ στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη. Θεωρείται πιθανή η επιστροφή του Νάνο. Ακόμα ο Αναστασίου σκέφτεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Καρέλη, Κλωναρίδη, Δώνη και να επιστρέψει στα χαφ ο Ζέκα. Στην περίπτωση αυτή δεξιά θα παίξει είτε ο Τριανταφυλλόπουλος είτε ο Μπούρμπος. Περισσότερα μπορεί να φανούν σήμερα στην προπόνηση, που θα γίνει στο Κορωπί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: