Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Θέλει άμεσα αποτελέσματα ο Σαββίδης!!

Να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τα μεταγραφικά μέτωπα του ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Ιβάν Σαββίδης και το έδειξε στη σύσκεψη με τους Αγγελίδη, Βρύζα. Πάει για Λατίνο στόπερ ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Θέλει άμεσα αποτελέσματα ο Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης αναχωρεί εντός της ημέρας από τη Θεσσαλονίκη και βάσει του προγράμματος του θα είναι στη χώρα μας ξανά σε 13 ημέρες για να μπορέσει να δει τα εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, πριν… ετοιμάσει τις βαλίτσες του φρόντισε να δώσει κατεύθυνση για τα μεταγραφικά. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει να δει άμεσα αποτελέσματα σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας του. Δηλαδή, να κλείσουν τις επόμενες ημέρες ο στόπερ και ο εξτρέμ. Άλλωστε, όλες οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις έγιναν με τον ίδιο να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή στις επόμενες 24 ώρες. Μεγάλος στόχος για τη θέση του αμυντικού είναι ένας Λατίνος ποδοσφαιριστής κει σε αυτόν έχει πέσει το βάρος. Σε ότι αφορά τον εξτρέμ, παραμένουν στη λίστα οι Μπεν, Μπεν Χαίμ και Μπλάνκο, αλλά δεν φαίνεται να αποτελούν προτεραιότητα.

Είναι καλή χρονική στιγμή για να ασχοληθούν με τα μεταγραφικά οι Θεσσαλονικείς, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, καθώς στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής, υπάρχει η Νίκη Βόλου, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Οι Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας δεν υπολογίζονται από τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά δεν μπορεί να χειριστεί ο ίδιος το θέμα των συμβολαίων τους. Η περίπτωση του πρώτου είναι πιο απλή, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Μονακό δεσμεύεται για 2,5 χρόνια ακόμη και χρειάζεται ειδική μεταχείριση το θέμα του. Ο ίδιος δεν έχει δείξει διάθεση να… κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως μετέφερε σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: