Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ολα θα κριθούν στις λεπτομέρειες!!

Μέσα σε μία δεκαετία έχουν παίξει 37 φορές. Από τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2004 ο  Ζοσε Μουρίνιο και ο Ράφα Μπενίτεθ κάθισαν στους πάγκους της Τσέλσι και της Λίβερπουλ αντίστοιχα το ζευγάρι αυτό έγινε ένα από τα πιο hot στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Οι κόντρες τους σε παιχνίδια που έκριναν προκρίσεις σε τελικό Champions League είναι χαραγμένες στη μνήμη ενώ ο τρόπος που η λονδρέζικη ομάδα στέρησε ενα διαφαινόμενο πρωτάθλημα για τους ρεντς τον περασμένο Μαη ειναι πολυ πρόσφατος για να ξεχαστεί εύκολα!
Η Τσέλσι μετράει ένα σερί τριών νικών απέναντι στην Λίβερπουλ από τη στιγμή που ο Μουρίνιο επέστρεψε στο Στάμφορντ μπριτζ. Ο Μπρένταν Ρότζερς έμεινε δίπλα στον Μουρίνιο για τρεις σεζόν δουλεύοντας για αυτόν στην Τσέλσι και παραδέχεται πως ήταν από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής του αλλά δεν παρέλειψε να πει χτες πως υπάρχει πια μία ψυχρότητα μεταξύ τους...
Ο Μουρίνιο από την άλλη πάντα ήταν και πάντα θα είναι ανταγωνιστικός οπότε λογικά βλέποντας τα βήματα προόδου του πρώην συνεργάτη του δεν θέλει να έχει πια τις ίδιες σχέσεις ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι παρά τη γκρίνια του Ροτζερς για τα "δυο λεωφορεία" που πάρκαραν οι "μπλε" στο ματς του Μαΐου το αποτέλεσμα το έκριναν τα λάθη της ομάδας του!
Μπορεί λοιπόν να ειναι απλα ένα ματς για το Λιγκ Καπ αλλά μην πιστέψετε στιγμή πως δεν ενδιαφέρονται οι ομαδες για τη πρόκριση! Ο Ρότζερς το είπε ξεκάθαρα πως είναι καιρός για την Λίβερπουλ να κατακτήσει έναν τίτλο και ο Μουρίνιο δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει ομάδα που θα αδιαφορήσει για παιχνίδι ειδικά από τη στιγμή που στην περσινή σεζόν έμεινε με άδεια χέρια.
Τα δυο αυτά ματς θα ειναι της κόντρας αυτών των δυο κλαμπ! Δεν υπάρχει ματς μεταξύ τους που να το πεις αδιάφορο! Ακομη και στα 0-0 που φέρνουν πάντα υπάρχει κατι που συζητάς! Απόψε  ειμαι βέβαιος οτι όλα  θα κριθούν στις λεπτομέρειες και θα μείνει ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση για τη ρεβάνς!
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: