Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για το θέμα Κάμπος!

Τις οδυνηρές συνέπειες της καταστροφικής θητείας του Γιώργου Γαλανού, πληρώνουν στον Αρη και στο θέμα του Πάουλο Κάμπος. Το πρόβλημα που ξέσπασε την Κυριακή στην Καβάλα, δεν ήταν ξαφνικό. Δεν ξύπνησε ξαφνικά ο διαιτητής Δραταγάτης, ούτε η ΕΠΟ και κινήθηκαν εναντίον του τεχνικού του Αρη. 

Το πρόβλημα ήταν γνωστό από το πρώτο διάστημα της παρουσίας του Κάμπος στον Αρη, αλλά αντιμετωπίστηκε με την ίδια προχειρότητα, τους ίδιους ερασιτεχνισμούς, την ίδια... αδιαφορία θα μπορούσε να πει κάποιος, που αντιμετωπίστηκαν και άλλα κρίσιμα θέματα την περίοδο Γαλανού.

Το metrosport.gr σας αποκαλύπτει σήμερα την αλληλογραφία που υπήρχε ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Αρη από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν στην διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν ο κ. Γαλανός, αλλά και την ξεκάθαρη απάντηση της ομοσπονδίας στις 16 Ιανουαρίου, με την οποία ενημέρωνε τους "κίτρινους" ότι όχι μόνο δεν δικαιούνται να έχουν ξένο προπονητή, αλλά ούτε και να τον εμφανίζουν με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα να ασκεί χρέη προπονητή.

Το ερώτημα, συνεπώς, που τίθεται δεν είναι "γιατί τώρα προκύπτει πρόβλημα με τον Κάμπος", αλλά "γιατί δεν λύθηκε το πρόβλημα Κάμπος από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε;"

Τότε, δηλαδή, που επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Αρη δεν ήταν ο Αλεξ Κάλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: