Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Έτοιμη για... deal σωτηρίας η Marussia!!

Έτοιμη να κάνει... deal που θα σώσει την κατάσταση είναι η Marussia, που ανέβαλε την προγραμματισμένη για την Τετάρτη (21/1) δημοπρασία.
Ζωντανή φαίνεται πως μένει η Marussia σε ό,τι αφορά το μέλλον της στη Formula1. Η ομάδα του Μπάνμπερι τέθηκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης τον περασμένο Οκτώβριο και έχασε τα τρία τελευταία Γκραν Πρι της προηγούμενης σεζόν, ενώ τον Δεκέμβριο έλαβε χώρα δημοπρασία, στην οποία διέθεσε πλήρη τα μονοθέσιά της, με εξαίρεση τους κινητήρες που είναι της Ferrari, τα φορτηγά που τα μετέφεραν και ανταλλακτικά.
Μια νέα δημοπρασία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (21/1), ωστόσο αυτή αναβλήθηκε, καθώς οι Ρώσοι φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία που θα σώσει την κατάσταση και θα την επαναφέρει στο γκριντ. Άλλωστε, έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις συμμετοχές της νέας χρονιάς ως Manor F1 Team, ονομασία με την οποία μπήκε στο σπορ. «Η αναβολή της δημοπρασίας μας δίνει λίγο χρόνο να το εξερευνήσουμε.
Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η συμφωνία», δήλωσε στο BBC το αφεντικό της ομάδας, Τζον Μπουθ. Πάντως, να σημειωθεί ότι τόσο η Marussia όσο και η Caterham έχουν πάρει διορία μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε, ώστε να βρουν επενδυτές και να λάβουν μέρος στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, που σημαίνει ότι όσο περνάει ο καιρός τα περιθώρια στενεύουν.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: