Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Βετούλας: «Θετικός πρώτος γύρος»

Απόλυτα ικανοποιημένος απ' την μέχρι τώρα πορεία του Απόλλωνα Πατρών (βαθμολογικά και αγωνιστικά) δήλωσε ο Νίκος Βετούλας που δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Βετούλας: «Θετικός πρώτος γύρος»
Έναν... μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του Απόλλωνα Πατρών στη χρονιά έκανε ο Νίκος Βετούλας που φυσικά αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Βετούλα στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στη δική μου ομάδα. Θεωρώ ότι εμφανιστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε πραγματικά πολύ καλά. Τρέξαμε το παιχνίδι και ευστοχήσαμε σε πολύ μεγάλα σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν κάναμε αυτό που έπρεπε.

Δεν τρέξαμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός με τους παίκτες και την εμπειρία που έχει θα προσπαθήσει στο τρίτο δεκάλεπτο, όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες, να μπει δυνατά στο παιχνίδι. Αυτό έγινε και είχε ένα σερί, νομίζω 15-0 στα πρώτα πέντε λεπτά. Όταν επανήλθαμε στο παιχνίδι και περάσαμε 54-50 δεν είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε τέσσερις εύκολους πόντους

Αντιθέτως, είχαμε μία στις τέσσερις βολές. Σίγουρα, πηγαίνοντας το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα, στους τρεις-τέσσερις πόντους, βάσει της εμπειρίας των παικτών και της ομάδας που διαθέτει, είχε και το πλεονέκτημα. Αξίζουν και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια είτε τα χάνεις στον ένα πόντο είτε χάνεις με είκοσι ή τριάντα είναι το ίδιο».


Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας, αλλά αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι πρέπει να το παλεύεις μέχρι το τέλος για να το κερδίσεις».

Σε ό,τι αφορά στον απολογισμό του α' γύρου του Πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα Πάτρας: «Είναι θετικός κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά. Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ, τρέχουμε, και δεν προσπαθούμε να έχουμε σκοπιμότητα στο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: