Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τέρι: «Σε όλα μέχρι το τέλος»

Μεγάλο λάθος κάνουν όσοι θεωρούν ότι η Τσέλσι θα δώσει βαρύτητα στην Πρέμιερ Λιγκ και θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα τις υπόλοιπες διοργανώσεις, όπως έγινε κατανοητό από τα λόγια του Τζον Τέρι που εμφανίστηκε... αχόρταγος για τίτλους.  
Ο αρχηγός των «μπλε» θέλει η φετινή χρονιά που έχει ξεκινήσει και εξελίσσεται εξαιρετικά να έχει και ανάλογο φινάλε, με επιτυχίες και τίτλους για τον αγαπημένο του σύλλογο.
Ξέρει πως και ο ίδιος θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό, τονίζοντας πως «είναι ώρα να βγουν μπροστά αυτοί που αντέχουν στα δύκολα», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα κυνηγήσει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.
«Είμαστε στην κορυφή, έχουμε κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε αποδείξει στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ότι μπορούμε να τα βάλουμε με όλους και να κοντράρουμε τις μεγάλες ομάδες και θέλουμε να δούμε που μπορεί να μας βγάλει. Υπάρχει τεράστιο κίνητρο για επιτυχίες και θέλουμε να πάρουμε τίτλους. Θέλουμε το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ώρα να... βγουν μπροστά οι παίκτες που μπορούν να αντέξουν στα δύσκολα» δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός. 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: