Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δυσαρέσκεια για Μπαϊράμι-Μπούι!

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία των Εμίρ Μπαϊράμι, Ουασίμ Μπούι και φαίνεται πως οι δύο τους θα… κουνήσουν μαντήλι το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη «SportDay».

Δυσαρέσκεια για Μπαϊράμι-Μπούι
Δύσκολο έως και απίθανο θεωρείται να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν οι Εμίρ Μπαϊράμι, Ουασίμ Μπούι, όπως αναφέρεται στη «SportDay». Οι δύο παίκτες έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας, όπως και τους φίλους της και λογικά θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι.

Η κατάσταση είναι πιο εύκολη για τον Ολλανδομαροκινό μέσο, καθώς έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους. Έχει παίξει σε έντεκα ματς του πρωταθλήματος, σε τρία του Κυπέλλου (έχει πετύχει και ένα γκολ) και σε πέντε του Europa League, αλλά δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Σουηδός από την άλλη δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 και η κατάσταση του δεν είναι τόσο απλή. Ο 26χρονος παίκτης έχει τέσσερις συμμετοχές στη φετινή Super League, τρεις στο Κύπελλο και δύο στο Europa League. Στην πρώτη του χρονιά με τα πράσινα έπαιξε σε δέκα ματς (οκτώ στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: