Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Όλα ανοιχτά για στόπερ!!

Συνεχίζονται οι επαφές για στόπερ στον Ολυμπιακό. Όλα ανοιχτά μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Προτεραιότητα ο Νέτο, φήμες για Μεξές. Με αλλαγές κόντρα στον Τύρναβο στο Κύπελλο.

Όλα ανοιχτά για στόπερ

Σε προχωρημένο επίπεδο είναι οι επαφές για τον Λουίς Νέτο (μολονότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ), ο οποίος είναι θετικός στη μετακίνηση στους Πρωταθλητές Ελλάδας και μένει να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό με τη Ζενίτ.

Οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, με τους Ιταλούς να διατηρούν στο προσκήνιο τους Νοβαρέτι, Σιανί της Λάτσιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν επαφές και με παίκτη (καθ’ υπόδειξη του Περέιρα) το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει. Δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες για τον Φελίπ Μεξές της Μίλαν, μια ακριβή και δύσκολη περίπτωση, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Ροτέισον με Τύρναβο

Ως μια ευκαιρία για ροτέισον προσφέρεται για τον Βίτορ Περέιρα ο αυριανός αγώνας Κυπέλλου με τον Τύρναβο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υποτιμά τον αντίπαλο, όμως θέλει να δει παίκτες που ακόμα δεν έχει χρησιμοποιήσει και έτσι θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: