Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δυσκολίες και εξελίξεις με... έκπληξη ενόψει για Ολυμπιακό!!

O Περέιρα μαζί με την διοίκηση «τρέχουν» τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με στόχο να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα. Τελειώνει το θέμα στόπερ με τις πληροφορίες να μιλούν για όνομα - έκπληξη.
Τις επόμενες ώρες εκτιμάται πως ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να προχωρήσει ακόμα και σε μεταγραφικές ανακοινώσεις. Τα σενάρια και την Δευτέρα ήταν πολλά (σ.σ. ιδίως από το εξωτερικό) μετά και τη νέα επαφή του Βίτορ Περέιρα με τα στελέχη της ομάδας αλλά πέρα από αυτά υπήρξε η πληροφορία ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πια κοντά στον εκλεκτό για τον στόπερ, που θα έρθει άμεσα. Βάσει των ίδιων πηγών θα είναι ένα όνομα - έκπληξη, κάτι που έχουμε επισημάνει εδώ και μέρες.

Ένα όνομα που θα είναι αρκετά δυνατό. Οι υποθέσεις των Νέτο (τον οποίο θέλουν Πάρμα και Βερόνα με τον Γιάννη Βρέντζο να κάνει την Τρίτη ταξίδι για χάρη του) και Κάμπελ παραμένουν δύσκολες ενώ παίκτες σαν τους Νοβαρέτι και Σιανί δεν είναι ότι θέλει ο Πορτογάλος. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως στο Λιμάνι κάνουν διεργασίες για μία περίπτωση της οποίας το όνομα δεν έχει διαρρεύσει. Για τον Ντιγκάρ το... μείον είναι πως δεν πρόκειται για καθαρόαιμο σέντερ μπακ ενώ ο Βάις παραμένει μέσα στις επιλογές για τα άκρα της επίθεσης.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: