Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κοντά στην έξοδο ο Κάμπος!

Η ΕΠΟ έστειλε έγγραφο στον Άρη, μέσω του οποίου επισημαίνει ότι ο Πάουλο Κάμπος δεν έχει δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο των «κιτρίνων». Αναζητείται από την ελληνική αγορά ο διάδοχος.

Κοντά στην έξοδο ο Κάμπος
Τίποτα δεν είναι απίθανο στον Άρη. Ο Πάουλο Κάμπος οδηγείται εκτός ομάδας, αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους. Η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω εγγράφου ότι δεν έχει δικαίωμα ο Βραζιλιάνος τεχνικός να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο λόγος είναι ότι απαγορεύεται να κάθεται μη κοινοτικός προπονητής στον πάγκο ερασιτεχνικής ομάδας.

Ο 57χρονος κόουτς δεν έχει την πιστοποίηση που απαιτείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την UEFA, αλλά μόνο ένα δίπλωμα προπονητικής που απέκτησε το 1979 στην πατρίδα του.

Είναι ένα πρόβλημα που άφησε… προίκα η διοίκηση του Γιώργου Γαλανού και αυτός είναι ο λόγος που δηλωνόταν στα ματς ο Γιάννης Τοπαλίδης ως πρώτος προπονητής. Το γνώριζε, όπως και η ΑΣ, καθώς η ΕΠΟ είχε στείλει έγγραφο από τις 12 Δεκεμβρίου, ώστε να κατατεθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η διοίκηση του Άλεξ Κάλας ζήτησε από τον Κάμπος να προσκομίσει όλα τα χαρτιά για την ταυτότητα του και την Παρασκευή ήρθε η απάντηση από την ΕΠΟ.

Ο Ερασιτέχνης αναμένεται να καταγγείλει τη σύμβαση με τον Κάμπος και ο διάδοχος του θα είναι από την ελληνική αγορά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: