Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Βασιλόπουλο» το παιδί – θαύμα από τη Νορβηγία!!

Αυξάνονται και πληθύνονται τα δημοσιεύματα  που θέλουν τον Μάρτιν Όντεγκααρντ  να έχει κλείσει  στη Ρεάλ Μαδρίτης με την ανακοίνωση της «βασίλισσας» ν’ αναμένεται απ’ ώρα σ’ ώρα.
Ο 16χρονος άσος  θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο  όχι μόνον του νορβηγικού αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ουκ ολίγα μεγάλα σωματεία (Λίβερπουλ, Μπάγερν,  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , Μάντσεστερ Σίτι,  Ντόρτμουντ και Άρσεναλ μεταξύ αυτών) φέρονται να έχουν εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
23B5D0AC00000578-2859582-image-a-1 1417636327577
Ο Όντεγκααρντ έγινε διεθνώς γνωστός πριν από περίπου τρεις μήνες όταν στο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στη Βουλγαρία έγινε σε ηλικία  15 ετών και 300 ημερών ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεπερνώντας τον τον Ισλανδό Σίγκουρντουρ Γιόνσον, που όταν αγωνίστηκε (1983) ήταν 16 ετών και 251 ημερών.
Stromsgodset-v-Haugesund--012
Τώρα  φέρεται, μέσω του κηδεμόνα του φυσικά και του ατζέντη του να έχει συμφωνήσει για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του,  και να έχει βάλει την υπογραφή σε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο της νορβηγικής εφημερίδας «Drammen Tidende», ο Οντεγκααρντ, που επισκέφθηκε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ τα οποία ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, επέλεξε τελικά την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μάλιστα, ο Όντεγκααρντ έφυγε από το αεροδρόμιο του Όσλο μαζί με τον πατέρα του Χανς Έρικ και τον ατζέντη του Τόρε Πέντερσεν, με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην ισπανική πρωτεύουσα.
Στη Μαδρίτη είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν το νέο αστέρι της «γηραιάς ηπείρου» ενώ το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι  ήδη έχει «κλειστεί» και η …βίλα στην οποία θα διαμένει ο 16χρονος μέσος μαζί με τον πατέρα του. Ο τελευταίος φέρεται να έχει αποδεχθεί πρόταση που του έχει γίνει από ους Μαδριλένους  για να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής, ενώ έχουν κανονιστεί και μαθήματα ισπανικών τόσο για τον γιο του, όσο και για τον ίδιο.
download
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Νορβηγίας, Περ-Ματίας Χόγκμο, «έχρισε» διεθνή τον Όντεγκααρντ στο φιλικό του περασμένου Αυγούστου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε ηλικία μόλις 15 ετών και 253 ημερών. Ο πιτσιρικάς με τη συμμετοχή του αυτή έγινε ο νεαρότερος Νορβηγός παίκτης που φόρεσε ποτέ την φανέλα  της εθνικής ομάδας της σκανδιναβικής χώρας.
Σύμφωνα με την  εφημερίδα «VG» οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έλαβαν χώρα στην Κοπεγχάγη τη Δευτέρα (19/01) και δεν κράτησαν πολύ με τη συμφωνία να προβλέπει καταβολή στη Στρομογκόντσετ 3,5 εκατομμυρίων ευρώ (περίπου 30 εκατομμυρίων νορβηγικές κορώνες) ενώ το σωματείο έχει λαμβάνειν επιπλέον χρήματα ανάλογα με τις εμφανίσεις του μικρού με τη φανέλα της Ρεάλ . Συνολικά η πολύκροτη μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει στους Μαδριλένους γύρω στα επτά εκατομμύρια ευρώ.
*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: