Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Η μεγάλη γκέλα του Άγγελου Αναστασιάδη!!

Ο ένας και μοναδικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει πώς δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπορούν, χρησιμοποιώντας δηλώσεις του προπονητή τους, να βλάψουν την ομάδα... Κάποιος πρέπει να του μιλήσει του Άγγελου Αναστασιάδη. Δεν είναι συμπεριφορά προπονητή αυτή, ακόμα κι αν έχει δίκαιο. Λέω γι΄ αυτά που είπε σε βάρος δύο ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαια στον ΠΑΟΚ, του Τζαβέλα και του Σπυρόπουλου. Κι εγώ να ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ δεν θα τους ήθελα τους δύο συγκεκριμένους. Άλλο αυτό. Δεν θα τους μείωνα ποτέ δημοσίως διότι αυτό πιθανότατα να καταστεί εντελώς σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να μιλήσω συγκεκριμένα. Πριν 30 χρόνια περίπου, δεν θυμάμαι ποιος ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, ο Χάρης Σαββίδης ή, ο Θωμάς Βουλινός και οι δύο μακαρίτες, είχε πει στον σέντερ-φορ Γιώργο Κωστίκο: "Όσο είμαι πρόεδρος εγώ εσύ δεν ξαναπαίζεις στην ομάδα!".
Κλασική περίπτωση μείωσης της προσωπικότητας του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο Κωστίκος έκανε προσφυγή στην ΕΠΑΕ, κέρδισε την υπόθεση, έγινε ελεύθερος και πήγε κατ΄ ευθείαν στον Ολυμπιακό.
Ο Αναστασιάδης, όπως ο κάθε προπονητής, δεν υπογράφει τα συμβόλαια των παικτών. Ούτε προσλαμβάνει, ούτε απολύει παίκτες. Περιορίζεται να προτείνει ποιους θέλει, ποιους όχι. Κι αν δεν του κάνει κάποιος τον στέλνει στη διοίκηση της ανώνυμης εταιρείας να απολογηθεί. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει διοίκηση;
Ο δημοσιογράφος μπορεί να γράφει ό, τι θέλει. Κριτική κάνει. Ο Σπυρόπουλος, για παράδειγμα, δεν είναι "καλό" παιδί. Μανουριάζει. Ο πραγματικά καλός, ο πραγματικά σωστός επαγγελματίας το δείχνει όταν δεν παίζει. Δεν μουρμουρίζει επειδή δεν χρησιμομοποιείται από τον προπονητή.
Προβληματικός και ο Τζαβέλας. Και τζάμπα μάγκας. Έκανε τον τραυματία για να μην πάει στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Από τότε τον είχε τελειωμένο ο Αναστασιάδης που βολεύτηκε με τον Κατσικά.
Όπως και να ΄χει. Έτσι όπως ξηγήθηκε ο Αναστασιάδης, οι δύο παίκτες μπορούν να επικαλεστούν μείωση της προσωπικότητάς τους και να διεκδικήσουν ό,τι προβλέπει το συμβόλαιό τους σύμφωνα με τους κανονισμούς.

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η συμμορία της Τούμπας, γράφει ο apodytiriakias.gr  

Σκοτώνει την ομάδα αυτό το “βουητό” της εξέδρας, είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το 1-0 στον Πλατανιά. Δεν τα λέει καλά ο προπονητής. Σίγουρα έχει δίκαιο, πράγματι οι παίκτες επηρεάζονται όταν τους αποδοκιμάζουν μέσα στο σπίτι τους, στο γήπεδό τους. Έτσι, όμως, όπως μίλησε ο Αναστασιάδης δίνει την εντύπωση ότι όλο το γήπεδο, έστω η πλειοψηφία των παοκτσήδων γιούχαρε τον Τσάνδαρη και τον Κολάσα.
Τι συμβαίνει. Βρίζουν στην Τούμπα καμμια σαρανταριά στημένοι. Παληά ιστορία. Δεκαετιών σκηνικό αυτό. Και επειδή είναι φωνακλάδες οι “δογματικοί” αυτοί “φίλαθλοι”, γι' αυτό ακούγονται.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Κάποιοι όχι μέσα από χαραμάδες, αλλά από πόρτα ανοικτή βρίσκουν και κάνουν. Έχουν τα συμφέροντά τους, τα οφέλη τους και το παίζουν “Φωνή Λαού” με κατευθυνόμενα και στοχευμένα μπινελίκια.
Δεν είναι ότι οι υβριστές της Τούμπας που δεν ξέρουν από μπάλλα, ούτε αποδοκιμάζουν μία τον έναν, μία τον άλλον διότι έτσι προσφέρουν υπηρεσίες στην ομάδα. Ό, τι τους λένε, αυτό κάνουν “χαρτάκι” τους δίνουν πριν από το παιχνίδι.
Είχαν αποφασίσει να τα βάλουν με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αυτή ήταν η “γραμμή”, στην περίπτωση που η ομάδα έχανε στην Καλλονή. Δεν τους βγήκε. Το ανησυχητικό είναι ότι η συμμορία που δρα από τα μπετά της Τούμπας υπάρχει. Και συνεχίζει να κάνει το παιχνίδι της. Είπαμε. Παληά ιστορία.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: