Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Θα έχουμε ανέβει πέντε αγώνες πριν το τέλος» (audio)

Αισιόδοξος πως ο Αρης θα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο του στη Β’ Εθνική πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Νίκος Λιόλιος. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «κίτρινων» και φετινός ρέκορντμαν σε λεπτά συμμετοχής, τοποθετήθηκε για τα επεισόδια που ακολούθησαν του παιχνιδιού με την Καβάλα και κατήγγειλε πως η Αστυνομία, αντί να προστατεύσει τους παίκτες του Αρη, «βοήθησε» με τον τρόπο της τους «μεγαλόσωμους» άνδρες που κινήθηκαν σε βάρος της αποστολής.

Συν τοις άλλοις εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα διοίκηση, λέγοντας πως «οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν πολύ καλά σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Είναι κύριοι απέναντι μας». Αναλυτικά, όσα συζήτησε με τους Δημήτρη Κανελλάκη και Κυριάκο Κύρτσο στο «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis:

Σχετικά με το τι συνέβη μετά το τέλος του αγώνα: «Πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η φιλοξενίας της Καβάλας, ήταν άριστη. Μετά το τέλος του ματς, κατευθυνόμενοι στα αποδυτήρια, βρεθήκαμε μπροστά σε 5-6 μεγαλόσωμους ανθρώπους που μας επιτέθηκαν και κινήθηκαν φραστικά εναντίον μας. Ολο αυτό το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, που αντί να μας προστατεύσει, όπως είχε καθήκον θεωρητικά, μας επιτέθηκε.
Μπροστά στα μάτια μου άνθρωπος της αστυνομίας έπιασε συμπαίκτη μου από το λαιμό. Οπως ήταν φυσιολογικό αυτό προκάλεσε την αντίδραση μας, γιατί αισθανθήκαμε πως κάποιος πειράζει ένα μέλος της οικογένειας μας. Και, μάλιστα, όλο αυτό συνέβη εντελώς απρόκλητα».

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Κύλησε σχετικά ήσυχα για ντέρμπι κατηγορίας. Σε ότι αφορά την εξέλιξη του αγώνα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες μπορούσαν και να χάσουν και να κερδίσουν. Εμείς, ως Αρης, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αλλά αυτός ο βαθμός μπορεί να φανεί πολύτιμος στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι σίγουρος πως όλα τα παιδιά που θα αποκτηθούν τώρα, θα βοηθήσουν σημαντικά. Από εδώ και πέρα ακολουθεί εύκολο πρόγραμμα για μας, ενώ Πανσερραϊκός και Καβάλα, δεν θεωρώ πως είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα χάσουν βαθμούς σε διάφορες έδρες. Γνώμη μου είναι πως η υπόθεση άνοδος θα κριθεί πολύ γρήγορα, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος θα έχουμε ανέβει».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Κάμπος: «Το μάθαμε ακριβώς πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ασφαλώς, δεν ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που μας έχει βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά, προκειμένου να βρεθεί η ομάδα εκεί που είναι. Ελπίζω να μην χρειαστεί να συμβεί κάτι τέτοιο».

Για το αν ηρέμησε η κατάσταση: «Ναι, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ. Η νέα διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά ποιας ομάδας έχει πάρει τα ηνία. Είναι κύριοι απέναντι μας και προσφέρουν ηρεμία. Το μόνο που μένει, είναι να αρχίσουμε να κερδίζουμε κι εμείς όλα τα παιχνίδια, ούτως ώστε όλα να πάνε καλά για τον Αρη».

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής: «Αποψη μου είναι πως πρέπει να κερδίζεις σε όποια διοργάνωση συμμετέχεις. Οπως και να ‘χει, δεν μας πείραξε ιδιαίτερα, αλλά ούτε και άλλαξε το κλίμα στην ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με τον κόσμο: «Είναι πραγματικά πρωτόγνωρο για μένα. Σε όποια έδρα κι αν πηγαίνουμε κάθε βδομάδα, είναι σαν να παίζουμε εντός. Αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος είναι στεναχωρημένος που η ομάδα δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον κάνουμε να αισθανθεί μια μικρή χαρά, όπως είναι η άνοδος».

Ακούστε τη συνέντευξη του Νίκου Λιόλιου στο Αθλητικό Metropolis

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: