Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Δυνατότερος από άλλες χρονιές ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Χριστόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφή πόλη και ο καθένας θα ήθελε να δουλέψει εκεί. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα του Πλατανιά και παλεύω για το καλύτερο».

Για την δυνατότητα του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Βέβαια μπορεί, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και φέτος, λίγο δυνατότερος από τις άλλες χρονιές. Δυο είναι τα στοιχεία που έχει φέρει ο Άγγελος Αναστασιάδης, Το ένα είναι πως όλα τα παιδιά καταπίνουν χιλιόμετρα και το άλλο πως οι επιθετικοί έχουν μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα».

Για την μάχη της 1ης θέσης: «Εγώ πιστεύω πως είναι και ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του τίτλου, έχει πολύ καλό σύνολο με καλούς ποδοσφαιριστές, από κει και πέρα είναι ο Ολυμπιακός που έχει το DNA του πρωταθλητή, με πολύ δυνατή έδρα, με το καλύτερο ρόστερ, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ που ενισχύθηκε με παίκτες, έχει ρεπό τώρα γιατί ακολουθεί παιχνίδι με την Νίκη Βόλου που αποβλήθηκε και πιστεύω έχει τα χρονικά περιθώρια να ξεκουραστεί. Γενικότερα πιστεύω πως θα έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, τόσο στην κορυφή, όσο και στα πλέι οφ, αλλά και στις ομάδες που κυνηγούν την σωτηρία, όπως η ομάδα μου».

Για τους προπονητές των τριών «μονομάχων»: «Επειδή έχω δουλέψει στο εξωτερικό, χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να μελετήσεις τις ομάδες, τους αντιπάλους, τους παίκτες. Νομίζω πως ο κ. Περέιρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, με μεγάλές διακρίσεις παλαιότερα, έχει δίπλα του τον Νικοπολίδη και πιστεύω πως θα δουλέψει καλά. Και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ όμως με τον Αναστασίου και τον Αναστασιάδη έχουν δημιουργήσει δυνατά σύνολα».

Για το Νομπόα: «Δεν πρόλαβα να δω το παιδί να ξεχωρίζει, μπήκε αργά στο παιχνίδι. Αλλά είναι ένας παίκτης που είναι 30 χρονών, δεν είναι πιτσιρικάς και νομίζω πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί».

Για τον Ηρακλή: «Σίγουρα ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και ο Άρης και η ΑΕΚ και ανήκουν στην Σούπερ Λίγκα. Ο Ηρακλής δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει. Αυτό που με έκανε να ξαφνιαστώ, είναι όταν έμαθα πως ο Ηρακλής έχει απαγόρευση μεταγραφών. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μια ομάδα που υποβιβάστηκε πριν από τρία χρόνια, για να γλιτώσει προφανώς από τα χρέη, να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές».

Για τα πολλά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τότε που ήμουν στα Γιάννενα, υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα, οκτώ ομάδες δεν είχαν δικαίωμα μεταγραφών. Πλέον υπάρχουν 18 ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΟΦΗ και άλλα σωματεία που έχουν προβλήματα, όμως αυτό κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί και είναι μια καλή ευκαιρία για ανάπτυξη, γιατί βλέπουμε ομάδες όπως ο Παναιτωλικός που ξεχωρίζει και γενικότερα διακρίνω πως μπορούν να έρθουν καλύτερες ημέρες, με την άνοδο δύο ομάδων που είναι οικονομικά υγειών»

Για την θητεία του στην Ουκρανία: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα να πάω να δουλέψω σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα. Είναι άλλη φιλοσοφία, άλλη κουλτούρα, δυστυχώς κράτησε λίγο, πιστεύω πως σε όποιο πρωτάθλημα και να δουλέψεις, σημασία έχει να αγαπάς αυτό που κάνεις».

Ακούστε τις δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: