Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μάχη στο «Άνφιλντ»

«Κόκκινη» ευκαιρία για τίτλο στην τελευταία σεζόν του Τζέραρντ, αλλά και «μπλε» κυνήγι για όλες τις κούπες! Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Τσέλσι στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Capital One Cup.

Μάχη στο «Άνφιλντ»
Ο Μπρένταν Ρότζερς ξέρει πως η ομάδα του δεν έχει πλέον πολλές ευκαιρίες για τρόπαιο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ξέρει επίσης ότι αρμόζει στον Στίβεν Τζέραρντ να φύγει με επιτυχίες, με τον Άγγλο να έχει ανακοινώσει πως διανύει την τελευταία χρονιά του με την κόκκινη φανέλα.

Σήμερα, λοιπόν, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ υποδέχεται την Τσέλσι για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Λιγκ Καπ, στο «Άνφιλντ», με στόχο να δείξει ότι αντιμετωπίζει τον θεσμό με απόλυτη σοβαρότητα.

Μετά το 2-0 επί της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», το ηθικό είναι ακμαίο στο «κόκκινο» στρατόπεδο, όπως φυσικά και σε αυτό των «μπλε» που προέρχονται από... σόου στην Ουαλία με το τελικό 5-0 επί της Σουόνσι.

Ο «special one» είδε με μεγάλη χαρά την ομάδα του να αποδίδει όπως ακριβώς θέλει και βάσει του πλάνου που έχει στο μυαλό του και εφαρμόζει σε κάθε προπόνηση. Η επίδοση του Πορτογάλου κόουτς απέναντι στη Λίβερπουλ είναι εξαιρετική με 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 19 παιχνίδια απέναντι στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, ενώ, ο Ρότζερς δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει την Τσέλσι σε εντός έδρας ματς.

Στα αγωνιστικά, ο Τζέραρντ επιστρέφει για τη Λίβερπουλ, έχοντας μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τους «χωριάτες», αφού χρειαζόταν λίγες μέρες ακόμα για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Άνταμ Λαλάνα.

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Ζοσέ Μουρίνιο, που όμως, έχει στο μυαλό του αλλαγές...

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (3-4-3): Μινιολέ – Τσαν, Σκρτελ, Σακό – Λούκας, Τζέραρντ, Χέντερσον, Μορένο – Κουτίνιο, Στέρλινγκ, Μάρκοβιτς.

Τσέλσι (4-2-3-1): Τσεχ – Ιβάνοβιτς, Ζούμα, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Σούρλε, Όσκαρ, Αζάρ – Κόστα.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: