Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Ντρόπιασαν τη Ντέρμπι»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Ντέρμπι Κάουντι, Σαμ Ρας, αναφερόμενος στον οπαδό που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε του αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το περασμένο Σάββατο και χτύπησε τον αμυντικό της ομάδας του Στιούαρτ Πιρς, Κέλβιν Γουίλσον.
Η Φόρεστ πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από σχεδόν δυο μήνες με το τελικό 2-1 στο «iPro Stadium» ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την κατάκτηση των τριών βαθμών στις καθυστερήσεις.
Με το σφύριγμα της λήξης κι εν μέσω αναβρασμού από τους πανηγυρισμούς των παικτών και των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ, ένας οπαδός της Ντέρμπι πήδηξε από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο, κατευθύνθηκε προς τον Γουίλσον και πρόλαβε να τον χτυπήσει προτού τον κρατήσουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και τον απομακρύνουν οι άνδρες ασφαλείας.
«Χτίζουμε έναν σύλλογο με αρχές και ήθος. Απολαμβάνουμε την αναγνώριση για όσα κάνουμε εντός κι εκτός γηπέδου. Όσα συνέβησαν, όμως, μετά το παιχνίδι με τη Φόρεστ, ντρόπιασαν την ομάδα μας. Θέλουμε να απολογηθούμε εκ μέρους των ατόμων αυτών που... θέλουν να αποκαλούνται και οπαδοί μας. Τόσο για το περιστατικό στον αγωνιστικό χώρο, όσο και για τις φθορές στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της αντιπάλου μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ντέρμπι, Σαμ Ρας. 
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: