Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μίντλετον για «αιώνιους» και Ιτούδη!!

Το εγκώμιο του Δημήτρη Ιτούδη έπλεξε ο Ντάριλ Μίντλετον σε blog που διατηρεί σε ισπανική ιστοσελίδα, με τον παλαίμαχο σέντερ του Παναθηναϊκού να συγκαταλέγει τους «αιώνιους» στα φαβορί για το Final 4.

Μίντλετον για «αιώνιους» και Ιτούδη

«Η ομάδα τα πηγαίνει περίφημα. Ο Δημήτρης (Ιτούδης) κάνει τρομερή δουλειά ως πρώτος προπονητής. Έχει δοκιμάσει τον εαυτό του αρκετές φορές φέτος, αλλά και την περσινή χρονιά στην Τουρκία. Θα γίνει στο μέλλον ως ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης. Είναι έξυπνος και ξέρει περισσότερα από αρκετούς προπονητές που έχω συνεργαστεί. Φυσικά έμαθε από τον καλύτερο (σ.σ. Ομπράντοβιτς)», έγραφε αρχικά ο Ντάριλ Μίντλετον στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα «solobasket.com».

Στη συνέχεια και αφού πρώτα αναφέρθηκε σε ορισμένους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην «ομάδα του στρατού» μίλησε για το ποια είναι τα φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας:

«Κατά τη γνώμη μου τα φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 είναι… φυσικά η ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός ή η Μπαρτσελόνα. Με τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις κάποιον από τους δύο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: