Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Οργή και… προσήλωση!

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με Super League και Αρετόπουλο. Για ανοργανωσιά κατηγορούν τη διοργανώτρια οι «πράσινοι». Προσηλωμένους κρατά τους παίκτες ο Αναστασίου για το… 2ο μέρος σήμερα (15:00).

Οργή και… προσήλωση
Έντονα παράπονα από τη Σούπερ Λίγκα και τον διαιτητή Αρετόπουλου για τους χειρισμούς τους είναι στον Παναθηναϊκό. Η διοργανώτρια αρχή δεν δέχτηκε εξ αρχής το αίτημα των «πράσινων» για αλλαγή ώρας στη σέντρα του αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών και η ομίχλη που σκέπασε το γήπεδο των Ζωσιμάδων δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο, παρά τις προσπάθειες του ρέφερι να γίνει ένα ματς που ούτε ο… Θεός δεν άφηνε να διεξαχθεί.

Οι «πράσινοι» είναι έξαλλοι τόσο με το διαιτητή, που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών (που δεν έβλεπαν στο… ένα μέτρο) και ταλαιπώρησε τις δύο ομάδες, τους φιλάθλους και τους τηλεθεατές, όσο και με τη διοργανώτρια αρχή, την οποία κατηγορούν πως κώφευσε σε όσα έλεγαν τις προηγούμενες μέρες για τις καιρικές συνθήκες και μιλούν για προχειρότητα και ανοργανωσιά. Μάλιστα αναφέρουν πως αν το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 15:00, όπως ζητούσαν, θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς πρόβλημα η αναμέτρηση.

Τελικά το ματς θα συνεχιστεί σήμερα στις 15:00-καιρού επιτρέποντος-από το 40’, αλλά θα παιχτούν 19 λεπτά καθυστερήσεις για το πρώτο ημίχρονο και φυσικά οι ομάδες θα συνεχίσουν με τις ίδιες ενδεκάδες και τους ίδιους αναπληρωματικούς. Το παρήγορο για τον Παναθηναϊκό είναι πως το ματς της Πέμπτης με τα Χανιά στην Κρήτη δεν κρίνει… πρόκριση, παρά μόνο την πρωτιά στον όμιλο για τους «πράσινους» (την εξασφαλίζουν ακόμη και με ισοπαλία).

ΠΑΣ (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Στρούνα, Κοροβέσης, Τζιμόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Χαρίσης, Ίλιτς, Τσάβες, Λόπεθ (στον πάγκο Σωτηρίου, Μπέριος, Ηλιάδης, Σκόνδρας, Σαπαλίδης, Γιάκος, Μανιάς).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Λαγός, Ζέκα, Μπούι, Ατζαγκούν, Ντίνας, Καρέλης (στον πάγκο Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Δώνης, Πράνιτς).

Απαντά η Βερόνα, φήμες για «Σίφο»

Κοντά στο δανεισμό του αμυντικού Ματέους Ντόρια από τη Μαρσέιγ βρίσκεται η Βερόνα, κάτι που μπορεί να εκληφθεί καλός οιωνός για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες. Ο Ουρουγουανός στόπερ πιέζει να πάει στους «πράσινους», που περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την απάντηση της ομάδας του. Την ίδια στιγμή, από την Κροατία υπάρχει έντονη φημολογία για προσπάθεια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να αποκτήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ακόμη και τώρα. Το μέλλον του «Σίφο» είναι ανοιχτό, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός πάρει δεύτερο στόπερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: