Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αποθέωσε Ντιέγκο Κόστα ο Μουρίνιο!!

Η παρουσία και μόνο του Ντιέγκο Κόστα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ικανή να αλλάξει την εικόνα της Τσέλσι στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στη Γουότφορντ (3-0). Η άποψη αυτή ανήκε στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση των «μπλε» στο πρώτο μέρος…  
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ καλά και η Γουότφορντ ήταν καλά οργανωμένη στην άμυνα. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δώσαμε άλλη δυναμική στον αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε να νικήσουμε», τόνισε αρχικά ο πολυνίκης τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στις απανωτές αλλαγές του με την είσοδο των Ντιέγκο Κόστα και Γουίλιαν από την αρχή του β’ μέρους:
«Το ότι έκανα τόσο γρήγορα τις αλλαγές δεν σημαίνει ότι είχα νεύρα. Ήθελα απλώς να αλλάξω την εικόνα μας. Ο Ντιέγκο Κόστα και ο Γουίλιαν έπαιξαν πολύ καλά και αυτό συνεπήρε όλη την ομάδα. Εάν δεν είχα τέτοιους παίκτες στον πάγκο μου, ίσως να μην νικούσαμε σήμερα. Ο κουρασμένος Κόστα, με 90λεπτα κόντρα σε Σαουθάμπτον και Τότεναμ άλλαξε το παιχνίδι».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: