Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία ο Μαντζουράκης!!

Δεν θέλησε να πάρει θέση για το ακυρωθέν γκολ του Ναπολεόνι πριν δει τη φάση στην τηλεόραση ο Γιάννης Μαντζουράκης, που δήλωσε ικανοποιημένος από το 0-0 της Καλλονής με τον Ατρόμητο.

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία ο Μαντζουράκης
Ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά το 0-0 της Καλλονής στην έδρα του Ατρομήτου. Σε ό,τι αφορά το τέρμα που σημείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Ναπολεόνι, το οποίο δεν μέτρησε ως οφ σάιντ, αρκέστηκε να δηλώσει πως θα δει τη φάση στην τηλεόραση, όπως και ακόμη μία, στην οποία υποστηρίζει πως σπρώχθηκε παίκτης της ομάδας του.

«Το παιχνίδι είχε δυναμική και πολύ σκληρές φάσεις. Ο Ατρόμητος κατάφερε να δημιουργήσει δύο-τρεις καλές ευκαιρίες, πολύ μεγάλες, ενώ βέβαια αγωνίστηκε με την επιθετικότητα που συνηθίζει να βγάζει στο γήπεδό του. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Κι εμείς όμως είχαμε κάποιες καλές φάσεις με τους Μίνγκα και Καλτσά, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Πάντως, ο βαθμός της ισοπαλίας μας ικανοποιεί», δήλωσε αρχικά ο κ. Μαντζουράκης, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις:

«Και τη φάση του Ναπολεόνι, αλλά και τη φάση του Αναστασιάδη στο δεύτερο ημίχρονο, όπου τον σπρώχνουν καθαρά με τα χέρια την ώρα που πάει να πάρει κεφαλιά, θα τα δούμε όλα, γιατί έχουμε καεί από αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: