Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Πώς να παίξουν μπάλα;

Μέχρι το 31' μπόρεσαν να παίξουν ΠΑΣ και Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες. Ύστερα από δύο προσωρινές διακοπές, το παιχνίδι διεκόπη οριστικά από τον διαιτητή λόγω ομίχλης. «Τρέχουν» για να οριστεί εκ νέου.

Πώς να παίξουν μπάλα;
Μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσαν να παίξουν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός στο γήπεδο των Ζωσιμάδων απόψε. Η ομίχλη δεν επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του ματς και έστω μετά από… περιπέτεια, ο διαιτητής Αρετόπουλος το διέκοψε οριστικά στο 31’ κι ενώ νωρίτερα είχαν παιχτεί αρκετά «επεισόδια».

Εξ’ αρχής το πρόβλημα έκανε… μπαμ. Και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 15’ για να δώσει την πρώτη εντολή ο ρέφερι, καθώς η ορατότητα ήταν… μηδαμινή και δεν φαινόταν (σχεδόν) κανένας παίκτης.

Ύστερα από πολλές διαβουλεύσεις, ύστερα από αναμονή του Αρετόπουλου, ύστερα από 45 λεπτά(!), ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου, αφού είναι αλήθεια πως προς στιγμήν η ατμόσφαιρα καθάρισε και επανήλθε η ελπίδα πως η αναμέτρηση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Αμ δε! Διότι αφότου παίχτηκαν οκτώ λεπτά ποδόσφαιρο (όσο φυσικά ήταν ικανό κάτι τέτοιο…), ο διαιτητής σταμάτησε ξανά τον αγώνα (23'). Και δικαιολογημένα αφού και… δίπλα να ήσουν σίγουρα θα μπέρδευες το ποιος είναι ποιος.

Και πάλι, όμως, ο Αρετόπουλος ήθελε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη τύχη του ματς. Βέβαια αυτή κράτησε μόλις 3 λεπτά, διότι στο 31’ (κι ενώ περίπου οκτώ λεπτά δεν είχαμε δράση) το πήρε απόφαση μια και καλή πως ΔΕΝ γινόταν οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να στείλει οριστικά και δια παντός τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Στον Παναθηναϊκό πάντως ήταν εκνευρισμένοι με την κατάσταση από την πρώτη κιόλας διακοπή. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς, με αφορμή και το αίτημα του τριφυλλιού μεσοβδόμαδα για αλλαγή ώρας, το οποίο δεν βρήκε αντίκρισμα απ’ τη διοργανώτρια αρχή.

Πάντως, οι αρμόδιοι καλούνται να αποφασίσουν άμεσα το τι μέλλει γενέσθαι με τα 70 λεπτά (συν τις όποιες καθυστερήσεις) που απομένουν για να ολοκληρωθεί (επιτέλους) το ματς. Κι αυτό γιατί την Τετάρτη ο ΠΑΣ δίνει αγώνα στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (17:15) και βάσει κανονισμού θα πρέπει να ‘χουν περάσει 48 ώρες απ’ το προηγούμενο παιχνίδι του. Κάτι που ουσιαστικά αφήνει σαν ορατό ενδεχόμενο το να συνεχιστεί η αποψινή αναμέτρηση την Δευτέρα, στις 15:00. Εν αναμονή, λοιπόν, της οριστικής απόφασης… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: