Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ταουσιάνης: «Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Την άποψη πως ο Εργοτέλης θα μπορούσε να νικήσει στη Λιβαδειά εξέφρασε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.

Ταουσιάνης: «Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο»
Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα του ματς, όμως ισορρόπησαν και πως στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετώπισαν την επικινδυνότητα των αντιπάλων, ενώ ζήτησε δουλειά για να ανέβει βαθμολογικά η ομάδα στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης για τη δική μου την ομάδα, λόγω της δεινής βαθμολογικής θέσης της. Αιφνιδιαστήκαμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, αλλά το ευτυχές ήταν πως καταφέραμε και αντιδράσαμε γρήγορα και ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο προσεκτικό από την πλευρά μας, ήταν σαφώς διαφορετικό. Περιορίσαμε την επικινδυνότητα στην εστία μας κι, από εκεί και πέρα, άνοιξε ο ρυθμός και οι δυο ομάδες επιζητούσαν το γκολ της νίκης.

Αν εξαιρέσουμε την τελευταία φάση που μας απείλησε ο Λεβαδειακός, είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε κάτι πιο σπουδαίο. Ο βαθμός της ισοπαλίας στην προσπάθεια που κάνουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Εμείς είμαστε ακόμα σε δύσκολη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που το κάνουμε τον τελευταίο καιρό.

Η ενημέρωση που είχα όταν έφυγε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ήταν να καθοδηγώ την ομάδα μέχρι νεωτέρας. Αν υπάρξει κάτι νέο, θα το μάθω κι εγώ κι εσείς από τη διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: