Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Μεγάλη νίκη»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού. Προσγειωμένος στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Μαρκόπουλος: «Μεγάλη νίκη»
Η καλή άμυνα και η τρομερή ενέργεια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν το «κλειδί» για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, από τη μεριά του, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας με το ροζ φύλλο, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι, καθώς υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα.

«Είναι μία μεγάλη νίκη, καθώς παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έβγαλαν αρκετή ενέργεια και η μεγάλη τους προσπάθεια που έκαναν ανταμείφθηκε στο τέλος», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: «Σήμερα όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο τέλος. Όμως, καταφέραμε να τον κρατήσουμε σε χαμηλό σκορ και αυτό ήταν το “κλειδί” για τη νίκη. Η αξία της νίκης είναι μεγάλη, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: