Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Η ώρα της αλήθειας!

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την κακή εικόνα της ομάδας στη νίκη επί του Πλατανιά. Ερωτηματικά και πολλά σενάρια για Μίτσελ. Έρχονται ανακοινώσεις στα μεταγραφικά με πρώτο… φαβορί τον Ντιγκάρ.

Η ώρα της αλήθειας
Η αλλαγή του χρόνου δεν έφερε κι αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού που συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις με τις οποίες ολοκλήρωσε το 2014 (με εξαίρεση το ματς με την Καλλονή). Η εικόνα της ομάδας απέναντι στον Πλατανιά ήταν κακή και η ανησυχία είναι έκδηλη στις τάξεις της ομάδας.

Από χθες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί απομάκρυνσης του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο από την ΠΑΕ διέρρευσε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Κανείς όμως δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά επ’ αυτού, καθώς η παρατεταμένη αγωνιστική κρίση στην ομάδα και οι αποδοκιμασίες από μεγάλη μερίδα του κόσμου δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά.

Χθες αμέσως μετά το ματς με τον Πλατανιά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δίωρης διάρκειας σύσκεψη στη σουίτα του με τους Γιάννη Βρέντζο, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά. Και παρότι λέγεται πως αυτή είχε κατά βάση μεταγραφικό χαρακτήρα, αποκλείεται να μη συζητήθηκε η εικόνα της ομάδας και τα αίτια αυτής.

Κάποιες φήμες θέλουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αποφασίζει εντός της ημέρας για την τύχη του Μίτσελ. Μια απόφαση που δεν είναι εύκολη, καθώς εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να βρεθεί κι αντικαταστάτης αφού έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Λέγεται πως ήδη έχει δοθεί εντολή για «χτένισμα» της αγοράς για αξιόλογους προπονητές, με έμφαση στην Ιβηρική. Κάποιες άλλες φήμες θέλουν τον Ισπανό προπονητή να παραμένει κανονικά στη θέση του, αλλά τα επόμενα παιχνίδια, ειδικά αυτό της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, να αποτελούν κριτήρια για την παραμονή του. Ίδωμεν…

Έρχονται ανακοινώσεις

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός προχωρά κανονικά το σχεδιασμό του και δεν αργεί η ώρα της πρώτης ανακοίνωσης μεταγραφής. Πιθανότατα αυτή θα είναι ο Ντιντιέ Ντιγκάρ, καθώς από τη Γαλλία προκύπτει πως υπάρχει συμφωνία με τον Γάλλο μεσοαμυντικό (που μπορεί να παίξει και στόπερ) για τριάμισι χρόνια, αλλά και με τη Νις, που ανήκει.

Κύπελλο και αναμονή για Μήτρογλου

Στον ορίζοντα για τον Ολυμπιακό, πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη, υπάρχει το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Φωστήρα στον Ταύρο (19:30). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν πέρα από την πρόκριση και την πρώτη θέση στο γκρουπ τους. Θα υπάρξουν σίγουρα αλλαγές, τη στιγμή που τις επόμενες μέρες θα φανεί αν το τράβηγμα ή οίδημα που έχει ο Μήτρογλου στον προσαγωγό μπορεί να τον κρατήσει εκτός από το επόμενο ματς πρωταθλήματος. Σίγουρα εκτός είναι οι Φουστέρ, Μποτία και Μιλιβόγεβιτς, αν και ο τελευταίος επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και ίσως ακόμη κι από την επόμενη εβδομάδα να είναι διαθέσιμος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: