Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

«Κράξιμο» σε Λουίς Ενρίκε!!

Έντονη κριτική ασκεί ο ισπανικός και ειδικά ο καταλανικός Τύπος στον Λουίς Ενρίκε για τις επιλογές του στη χθεσινή ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. «Τελειώνει» ο Θουμπιθαρέτα.

«Κράξιμο» σε Λουίς Ενρίκε
Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε απογοητευτικό πρόσωπο και ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν» πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το «δώρο» που της είχε κάνει νωρίτερα η Βαλένθια νικώντας με 2-1 την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Ο Λουίς Ενρίκε δέχεται σκληρή κριτική από τον ισπανικό και ειδικά τον καταλανικό Τύπο της Δευτέρας, τόσο για την κακή εικόνα της ομάδας, όσο και για την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο Μέσι, Νεϊμάρ, Πικέ και Άλβες.

«Ο Λουίς Ενρίκε στοίχισε τους βαθμούς. Άφησε στον πάγκο Μέσι, Νεϊμάρ, Πικέ και Άλβες και η ομάδα ήταν μια καρικατούρα, ανίκανη να αντιδράσει μετά το αυτογκόλ του Άλμπα στο ξεκίνημα», γράφει η Sport.

inner

«Τι κρίμα! Η Μπαρτσελόνα έχασε μια χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει τη Ρεάλ και συνέχισε με ήττα. Εξέπληξαν οι επιλογές του Λουίς Ενρίκε», αναφέρει με τη σειρά της η El Mundo Deportivo, ενώ παράλληλα… γκρινιάζει για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για διαφορετικά κριτήρια στα πέναλτι που παίρνει η Ρεάλ και όχι η «Μπάρτσα».

inner

Για… «αυτοκτονία» του Λουίς Ενρίκε στον Σαν Σεμπαστιάν κάνει λόγο η Marca

inner

… ενώ σε ανάλογο μήκος κύματος είναι και η As.

inner

Γίνεται πλέον σαφές πως ο προπονητής είναι υπό πίεση και έντονη αμφισβήτηση, χωρίς πάντως για την ώρα να προκύπτει από πουθενά πως πρέπει να ανησυχεί για το μέλλον του. Αντίθετα, τέτοιο φαίνεται πως… δεν έχει στην ομάδα ο Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα «χρεώνεται» τον όχι υψηλό βαθμό επιτυχίας των καλοκαιρινών μεταγραφών, ενώ του καταλογίζονται ευθύνες και για τις κινήσεις που έφεραν την τιμωρία με απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA. Ο ίδιος δεν βοήθησε την κατάσταση δηλώνοντας χθες πως «… αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Ο πρόεδρος ξέρει καλά το ρόλο μου, ήταν αντιπρόεδρος τότε. Είμαι έτοιμος να αποδεχτώ οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: