Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αναστασίου: «Αν υπήρχε λογική…»

Αιχμές σχετικά με το αίτημα του Παναθηναϊκού για αλλαγή ώρας που απορρίφτηκε άφησε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναστασίου: «Αν υπήρχε λογική…»
Θέμα λογικής χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν στους Ζωσιμάδες ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στη Nova, εξέφρασε τους προβληματισμούς του σχετικά με την διακοπή λόγω ομίχλης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα, τόνισε πως η εξέλιξη αυτή δεν πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του, αλλά τους αρμόδιους. Τέλος, ευχήθηκε το 2015 να φέρει τον κόσμο και πάλι στα γήπεδα.

Aναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


«Ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού. Ξ ομίχλη έκανε δύσκολη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Είμαι Έλληνας πολίτης και ξέρω τις συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννενα και αν υπήρχε λογική δεν ήταν δύσκολο να αλλαχτεί η ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή κάποιων να ταλαιπωρούν κάποιες ομάδες.

Δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. την Τετάρτη έχουμε να πάμε στα Χανιά για να παίξουμε την Πέμπτη στο Κύπελλο. Από την στιγμή που βάζουν ανθρώπους να παίξουν ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνουν τις ανάλογες αποφάσεις. Αυτή που παίρνουν τις αποφάσεις πρέπει να δέχονται και την κριτική.

Πιστεύω να υπάρξει κάποια συμφωνία. Το πιο λογικό είναι να γίνει αύριο στις 15.00 το μεσημέρι. Το πιο πιθανό είναι να παίξουμε το ματς σε… εικοσάλεπτα και να μείνουμε καμιά εβδομάδα εδώ αν οριστεί στις 19.30.

Εμάς σαν ομάδα δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να επηρεαστούν άλλοι άνθρωποι και να σκεφτούν ορισμένα πράγματα.
Εύχομαι καλύτερο ποδόσφαιρο καλύτερο θέαμα και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί το ποδόσφαιρό μας νοσεί. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: