Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Τσόρι: «Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα»

Ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά (2-1) έμεινε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ωστόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επισήμανε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να βελτιωθούν στην συνέχεια.

Τσόρι: «Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα»
«Όταν επιστρέφεις από διακοπές δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις ρυθμό, αλλά ήταν σημαντικό που κερδίσαμε το παιχνίδι, έστω και αν η νίκη δεν ήρθε με τον τρόπο που θέλαμε. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και όλοι να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί», δήλωσε μετά την ανάδειξή του σε MVP του σημερινού αγώνα.

Συμβολή στη νίκη των «ερυθρολεύκων» είχε και ο Ντελβίν Εντινγκά, που άνοιξε το σκορ με υπέροχο γκολ και πλέον ετοιμάζεται να ενισχύσει την εθνική Κονγκό. «Είναι μέχρι στιγμής το πιο ωραίο γκολ που έχω πετύχει, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο πρώτο μέρος μπήκαμε αρκετά καλά και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, στο δεύτερο περιπλέξαμε λίγο τα πράγματα όμως στη συνέχεια δείξαμε την απαραίτητη σοβαρότητα. Σίγουρα δεν είναι καλό που πρέπει να αναχωρήσω για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά θα είναι μία μεγάλη εμπειρία για μένα», δήλωσε ο Αφρικανός μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: