Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Προβληματισμός που αγγίζει και τον Μίτσελ!!

Προβληματισμός που αγγίζει και τον Μίτσελ

Προβληματισμό προκάλεσε στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού η σημερινή εμφάνιση της ομάδας. Προβληματισμός που, όπως προκύπτει μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, αγγίζει και τον Μίτσελ.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, ο Μίτσελ δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση στην ενίσχυση της ομάδας.

«Εδώ και δύο μήνες έχουμε μιλήσει για τις ανάγκες. Γνωρίζαμε και την απουσία του Εντινγκά. Η συζήτηση συνεχίζεται αλλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να σας πω λίγα πράγματα για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προβληματισμός όμως υπάρχει και στους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου για την εμφάνιση της ομάδας. Κάτι που αγγίζει και τον ίδιο τον Μίτσελ... Ο Ολυμπιακός νίκησε, αλλά σε ένα ακόμα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, δεν έπεισε, δυσκολεύτηκε και στο τέλος υπήρξε γκρίνια από την εξέδρα.

«Έχουν δίκιο όσοι παραπονιούνται. Δεν είμαστε μια ομάδα που συμβιβάζεται με τη νίκη. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός και καλά κάνει γιατί και φέτος έχουμε κάνει εμφανίσεις πολύ καλές και εκτός έδρας. Συμφωνώ με τον κόσμο.
Το μόνο που μου απομένει είναι να μπω στο γήπεδο και να κάνω πάσες και να βάζω γκολ. Ευθύνομαι για τις 11άδες και τις κακές εμφανίσεις. Έχετε μπροστά σας τον υπεύθυνο. Μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Και για αυτό προσπαθώ», επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: