Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα»

Έξαλλος ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως η ομάδα του δεν απέδειξε πως είναι σοβαρή…

Ιβάνοβιτς: «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα»
«Πυρ και μανία» ήταν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με την εμφάνιση των παικτών του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα του δεν πάλεψε καθόλου στην Πυλαία, ενώ συμπλήρωσε πως αν προτίθεται να αγωνιστεί έτσι και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τότε να μην… κατέβει καν στο ματς.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση. Από εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε για ένα δεκάλεπτο. Εκεί δείξαμε λίγη σοβαρότητα, γιατί γενικότερα δεν αποδείξαμε σήμερα ότι είμαστε σοβαρή ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε αναφορικά με τις αιτίες της κακής εμφάνισης:

«Την ίδια απορία έχουμε κι εμείς. Θέλουμε να μάθουμε γιατί δεν παλέψαμε, γιατί είχαμε αυτή την εικόνα έπειτα από την εμφάνισή μας απέναντι στη Μακάμπι. Δεν ήμασταν μαχητικοί, δεν παίξαμε. Είναι φανερό ότι αν απέναντι στη Μπαρτσελόνα παίξουμε έτσι όπως παίξαμε σήμερα, δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός μόνο σήμερα, αλλά παίζει έτσι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αποδίδει εξαιρετική άμυνα, έχει καλή κίνηση με και χωρίς τη μπάλα. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη».

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είπε: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα καλό παιχνίδι, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι σε αντίθεση από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε και ισορροπήσαμε τον αγώνα, αλλά μετά από ένα σημείο ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς του αγώνα και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Πολλά πράγματα έπαιξαν ρόλο, το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ στη τελευταία περίοδο μας νίκησε κατά κράτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: