Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Δευτέρα στις 15:00 το ΠΑΣ-ΠΑΟ!!

Μόνο η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας απομένει για να συνεχιστεί το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, την Δευτέρα στις 15:00, μετά το κοινό αίτημα των δύο ομάδων. Από ποιο λεπτό θα ξεκινήσει το ματς.

Δευτέρα στις 15:00 το ΠΑΣ-ΠΑΟ
Το σενάριο της... λογικής προκρίθηκε για την τύχη των κάτι παραπάνω από 70 λεπτών που εκκρεμούν να παιχθούν στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό διότι λίγη ώρα μετά την οριστική διακοπή στους Ζωσιμάδες, οι δύο ομάδες έστειλαν αίτημα προς τη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου ο αγώνας να συνεχιστεί τη Δευτέρα, στις 15:00, ελπίζοντας πως οι καιρικές συνθήκες δεν θα φανούν (αυτή τη φορά) εμπόδιο.

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη, η Σούπερ Λίγκα αναμένεται να... επικυρώσει την εν λόγω απόφαση, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, προκειμένου να γίνει και επίσημο το ότι η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί αύριο (5/1).

Κάτι που είχε ουσιαστικά είχε... επιβεβαιώσει λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Μποροβήλος σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής έκανε σαφές πως από τη στιγμή που οι Ηπειρώτες και οι πράσινοι έστειλαν ενυπόγραφο το αίτημά τους, τότε ο ορισμός του ματς για Δευτέρα στις 15:00 ήταν ο μόνος δρόμος και παρά το γεγονός πως ο κανονισμός ορίζει σε πιθανή διακοπή, οι αγώνες να διεξάγονται 24 ώρες μετά.

Άλλωστε την Τετάρτη ο ΠΑΣ παίζει στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (17:15) και -εξίσου βάσει κανονισμών- θα πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες απ' το προηγούμενο παιχνίδι του. Και την ίδια ώρα που το τριφύλλι αντιμετωπίζει την Πέμπτη τα Χανιά και υπάρχει στο... ενδιάμεσο και ταξίδι στην Κρήτη.

Η σέντρα την Δευτέρα θα γίνει από το 40', με τον Αρετόπουλο να κρατά 19 λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος. Φυσικά οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τις ίδιες ενδεκάδες που τους βρήκε η σημερινή διακοπή. Οι φίλοι του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, εφόσον έχουν κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου τους, θα έχουν την δυνατότητα να μπουν ξανά στο γήπεδο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: