Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

«Αρνητικές Λίγκα και Nova προς τον Παναθηναϊκό»

Για αρνητική στάση που τηρούν η Λίγκα και η Nova απέναντι στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Νικόλας Βασιλαράς, με αφορμή τη διακοπή της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

«Έχουμε δώσει τα χέρια για να δοκιμάσουμε να παίξουμε αύριο στις 3 το μεσημέρι για να τελειώσει ένα ματς που δεν έπρεπε να αρχίσει. Έβλεπα από το ύψος του αγωνιστικού χώρου και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών.
Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Για αυτό είχαμε καταθέσει αίτημα αλλαγής της ώρας. Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες, απλώς ξέρουμε τι γίνεται συνήθως στα Γιάννενα αυτή την περίοδο. Οι άνθρωποι της πόλης των Ιωαννίνων είναι ποδοσφαιράνθρωποι, θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο και σαφώς υπεύθυνη είναι η Super League, της οποίας οι άνθρωποι κάθονται σε μια καρέκλα και μας στερούν το δικαίωμα να δούμε αυτό που αγαπάμε.
Υπάρχει μια αρνητική στάση από τη λίγκα και την Νova προς τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα. Το αίτημά μας ήταν λογικό. Είχαμε φόβους κυρίως για το τερέν αφού πριν τρία χρόνια θυμόμαστε όλοι τι είχε γίνει. Πρέπει να είμαστε προνοητικοί. Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που έπρεπε να μπούμε σε αυτά τα έξοδα εμείς και ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ήρθε από όλη την Ελλάδα να δει ποδόσφαιρο, αλλά είδε 30 λεπτά από κάτι που δεν ήταν ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να φύγει χωρίς να έχει δει κάτι» δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας των «πράσινων» στο «ΣΚΑΪ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: