Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Δεν τα παρατάει!

Ο κατά πολλούς ξεγραμμένος Εργοτέλης έφυγε με 1-1 από την έδρα του Λεβαδειακού που είχε κάποια μικρά… ξεσπάσματα στην αναμέτρηση και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.

Δεν τα παρατάει
Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν Λεβαδειακός και Εργοτέλης και τελικά πήραν και από έναν βαθμό (1-1), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι σαφώς ανώτεροι στο δεύτερο και θα είχαν φύγει με το «διπλό» από τη Βοιωτία αν ήταν πιο προσεκτικοί και πιο ψύχραιμοι στις φάσεις που τους έκατσαν. Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στα πρώτα δέκα λεπτά. Ο Σοτέλο άνοιξε το σκορ στο 7’ και στο 10’ ισοφάρισε ο Γιουσούφ, που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το ματς:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυναμικά, καθώς μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι δύο ομάδες ανέβασαν σταδιακά στροφές και στις πρώτες φάσεις που έφτιαξαν, ευτύχησαν να σκοράρουν. Ο Λυκογιάννης προσπάθησε να κάνει αλλαγή παιχνιδιού απ’ τα’ αριστερά προς τα δεξιά, αλλά δεν υποδέχθηκε την μπάλα κάποιος συμπαίκτης του, καθώς παρενεβλήθη ο Μιλοσάβλιεφ, που έκανε κάθετη πάσα προς τον Σοτέλο, με την αντίπαλη άμυνα να έχει ανέβει στον αγωνιστικό χώρο. Ο δεύτερος έδειξε ψυχραιμία και πλάσαρε εύστοχα τον Καβουσάκη.

inner

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγα λεπτά, καθώς ο Γιουσούφ, που αποχαιρέτησε το 2014 με ένα πανέμορφο γκολ (κόντρα στον ΠΑΣ), πέτυχε και πάλι ωραίο, αλλά και λίγο τυχερό τέρμα, καθώς ξεπερνώντας τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ, γλιστρώντας και με αυτόν τον τρόπο έδωσε την κατάλληλη τροχιά στην μπάλα. Όλα αυτά στο 10’. Από εκεί και πέρα το ματς έκανε «κοιλιά» μέχρι το 40ο λεπτό. Κακό δεν ήταν, είχε καλό ρυθμό, αλλά όχι και κάποια αξιοσημείωτη φάση από τις δύο πλευρές. Οι Βοιωτοί έφθασαν πολύ κοντά σε δεύτερο τέρμα προς το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά ο Σοτέλο νικήθηκε από τον Καβουσάκη σε διπλή προσπάθεια και ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων αντέδρασε εξαιρετικά δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα, διώχνοντας προ του Βούκσεβιτς.

inner

Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό. Ο Εργοτέλης παρουσίασε πολύ καλύτερο πρόσωπο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και είχε αρκετές ευκαιρίες, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να έχουν ρόλο… κομπάρσου στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου. Φαινόταν λες και ο Λεβαδειακός ήταν φιλοξενούμενος. Η ομάδα του Σάββα Παντελιάδη άρχισε να γίνεται ξανά επικίνδυνη μετά το 80’, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και μάλλον θα πρέπει να είναι χαρούμενη με το 1-1, έτσι, όπως κύλησε στο δεύτερο μέρος το ματς.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Σκέμπης, Τόμας (61΄ Γκόμεζ), Κώτσιος, Γεωργιάδης, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ (81΄ Γιακουμάκης), Βούκσεβιτς, Αρμίτσε (46΄ Μπορνταγκαράι), Σοτέλο.

Στον πάγκο παρέμειναν οι Στρατηλάτης, Παππάς, Μάγκας, Γιακουμάκης, Νικολακάκης, Γκόμεζ, Μπορνταγκαράι

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Φιντέλεφ, Τζανακάκης, Χαντί (67΄ Μπουρσέλης), Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ, Στογιάνοβιτς (78΄ Παμλίδης), Ρέντζας (86΄ Κούτρης).

Στον πάγκο έμειναν οι Σαράνοφ, Πίτσος, Κούτρης, Μπογκντάνοφ, Μπαμ Μπαμ, Μπουρσέλης, Παμλίδης.

Κίτρινες κάρτες: 17΄ Γεωργιάδης, 95΄ Κώτσιος - 13΄ Στογιάνοβιτς, 15΄ Ρέντζας, 83΄ Φιντέλεφ

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας). Βοηθοί οι: Βασίλειος Καραβασίλης, Δημήτριος Τάτσης.
Τέταρτος Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: