Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Οριστικά Δευτέρα στις 15:00 το ΠΑΣ-ΠΑΟ!!

Ελήφθη η απόφαση και από τη Σούπερ Λίγκα! Η διοργανώτρια αρχή -μετά το κοινό αίτημα των ομάδων- ανακοίνωσε πως τα υπόλοιπα λεπτά του ΠΑΣ-Παναθηναϊκός θα παιχθούν την Δευτέρα, στις 15:00.

Οριστικά Δευτέρα στις 15:00 το ΠΑΣ-ΠΑΟ
Η… λογική υπερίσχυσε και η Σούπερ Λίγκα κατέληξε στο επικρατέστερο σενάριο για τη τύχη του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου πως τα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης που διεκόπη την Κυριακή λόγω ομίχλης θα συνεχιστούν στους Ζωσιμάδες, την Δευτέρα, στις 15:00!

Απ’ την πρώτη στιγμή οι δύο ομάδες είχαν στείλει κοινό ενυπόγραφο αίτημα προς αυτή την κατεύθυνση, το οποίο εν τέλει εισακούστηκε, όπως επιβεβαιώθηκε και τυπικά με την ανακοίνωση.

Η σέντρα, λοιπόν, την Δευτέρα θα γίνει από το 40', με τον διαιτητή Αρετόπουλο να κρατά 19 λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος. Φυσικά οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τις ίδιες ενδεκάδες που τους βρήκε η σημερινή διακοπή. Οι φίλοι του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, εφόσον έχουν κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου τους, θα έχουν την δυνατότητα να μπουν ξανά στο γήπεδο.


Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 15:00, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, Ζωσιμάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: