Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ανακοινώσεις, προσεχώς…!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται ο ΠΑΟΚ να έχει προχωρήσει στην ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει τις εντολές-κατευθύνσεις στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ανακοινώσεις, προσεχώς…
Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Φερνάντο Ουσέρο από τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο παίκτης θα υπογράψει για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 250.000 ευρώ, και ο Αστέρας Τρίπολης θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ.

Επόμενη μεταγραφική κίνηση για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για το καλοκαίρι και γίνεται προσπάθεια μήπως έρθει από τώρα στην ομάδα.

Πρόκειται για στόπερ που πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ενώ παράλληλα υπάρχουν επαφές για αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό.

Αυτή τη στιγμή παρατηρείται στασιμότητα στην υπόθεση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, εξαιτίας και των διαπραγματεύσεων με τη Γουέστ Μπρομ για τον δανεισμό του Αργεντινού άσου.

Από εκεί και πέρα, ο δημιουργικός χαφ αναμένεται να κλείσει τελευταίος, αν και πρόκειται για διεθνή μέσο εγνωσμένης αξίας.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσεις τις εντολές-κατευθύνσεις στους συνεργάτες του και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με την ανακοίνωση παικτών εγνωσμένης αξίας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: