Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Παντελίδης: «Έτσι δεν πάμε πουθενά»

Πολύ κακή ήταν η εικόνα του Λεβαδειακού στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Σάββα Παντελίδη. «Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου», ανέφερε.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Λεβαδειακού στο ματς με τον Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες ήρθαν 1-1 για την 17η αγωνιστική της Super League και ο 49χρονος τεχνικός σχολίασε ότι η ομάδα του ήταν πολύ κακή και ανέλαβε την ευθύνη. Επίσης, μίλησε για τα μεταγραφικά.

«Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια που αν και χάσαμε ήμασταν πολύ καλοί εν τούτοις σήμερα ήμασταν πολύ κακοί παρουσιάζοντας μια άσχημη αγωνιστική εικόνα. Κάναμε πολλά λάθη και δεν είχαμε ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι μας. Γι’ αυτό που παρουσίασε σήμερα η ομάδα η ευθύνη είναι αποκλειστική δική μου. Και αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Γιατί με τέτοια αγωνιστική εικόνα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Δεν νομίζω ότι φταίει το άγχος γι’ αυτό που παρουσιάζουμε και έχουν δίκιο οι φίλαθλοι να έχουν παράπονα. Αυτή την εικόνα θα προσπαθήσω και εγώ να βελτιώσω στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε ο τεχνικός των Βοιωτών.

«Ο Μπουσταμάντε είναι ο παίκτης που έχει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά στο χώρο του κέντρου ενώ πρέπει να βρούμε και μεταγραφικές λύσεις στα άκρα της άμυνας», ανέφερε για το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: