Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Μπέλος!!

Ο 34χρονος διαγώνιος αν παίξει σήμερα στον αγώνα Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ, θα έχει αγωνιστεί με δύο διαφορετικές ομάδες της Volleyleague την ίδια αγωνιστική!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Μπέλος
Και όμως είναι πιθανό να συμβεί το απίθανο. Αθλητής την προηγούμενη ημέρα να παίξει με μία ομάδα και την επόμενη με διαφορετική και το καλύτερο την ίδια αγωνιστική ενός πρωταθλήματος. Αν ο Παναθηναϊκός προλάβει την έκδοση του δελτίου του Χρήστου Μπέλου τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Ο έμπειρος διαγώνιος χθες αγωνίστηκε με τον Άρη κόντρα στον Παμβοχαϊκό και μάλιστα πέτυχε 18 πόντους στην ήττα των «κίτρινων» με 3-2. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι, αφού είχε ήδη συμφωνήσει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό όπου έπαιζε μέχρι το καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» λοιπόν κατέθεσαν το συμβόλαιο του στην ΕΣΑΠ και περιμένουν την έκδοση του δελτίου του, κάτι που αν συμβεί θα μπορεί να αγωνιστεί στο σημερινό (19:30) ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης, αφού δεν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να το απαγορεύει. Όλα αυτά για την 11η αγωνιστική της Volleyleague.

Φυσικά ο Μπέλος είναι εξουθενωμένος αφού χθες έπαιξε πέντε σετ με τον Άρη, αλλά με την εμπειρία του κάτι θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερο από τον Πολωνό Καμίνσκι που αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων για αυτό και θα αποχωρήσει.

Για δεύτερο διαγώνιο ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Ηρακλή Παπαδόπουλο που έπαιζε στην Λαμία –και πριν τρία χρόνια ξανά στον Παναθηναϊκό- αφού ο Αριστόπουλος είναι έτοιμος να υπηρετήσει την θητεία του στον στρατό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: