Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

«Κομμένη» κάθε επαφή με Δήμο!

Κόβει κάθε επαφή με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας η πλευρά της ΑΕΚ για το γήπεδο. Σύσκεψη Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του για τις επόμενες κινήσεις. Μέχρι τα μέσα του μήνα ο φορ. Αγωνία για Μπακάκη.

«Κομμένη» κάθε επαφή με Δήμο
Αποφασισμένη να κόψει κάθε επαφή με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας είναι η ΑΕΚ. Η κίνηση του Άρη Βασιλόπουλου να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του γηπέδου έκανε εμφανές στα μάτια των «κιτρινόμαυρων» πως δεν θέλει το γήπεδο στην περιοχή, παρά τα όσα ο ίδιος δηλώνει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καλέσει σήμερα σύσκεψη με τους συνεργάτες του για το θέμα της «Αγια-Σοφιάς», προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Η «Ένωση» θα κρατήσει σκληρή στάση και θα προχωρήσει τις διαδικασίες στο βαθμό που είναι δυνατό από τη δική της πλευρά, αν και οι επικείμενες εκλογές δεν αποτελούν αρωγό παρά τροχοπέδη στην προσπάθειά της. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν ήδη τις θέσεις που θα παρουσιάσουν για να αντικρούσουν το Δήμο στο ΣτΕ, τη στιγμή που η χθεσινή ανακοίνωση της Original 21 με αποδέκτη το ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τις πιέσεις προς την άλλη πλευρά.

Αποφασίζουν για τα μεταγραφικά

Μετά τις ημέρες των γιορτών και με την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, η ΑΕΚ «φουλάρει» για τις επόμενες μεταγραφικές της κινήσεις. Έχοντας ήδη υπογράψει με τον Γιάκομπ Γιόχανσον και «κλείσει» τον Αντρέ Σιμόες (πιθανότατα για το καλοκαίρι), οι προσπάθειες εστιάζονται στην απόκτηση σέντερ φορ. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου και θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα είναι τέτοιας ποιότητας που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και στη Super League. Πέραν του Ούγκο Αλμέιδα, η ΑΕΚ φέρεται να «δουλεύει» και μια άλλη περίπτωση επιθετικού κλάσης, ενώ από την εγχώρια αγορά εξετάζει την περίπτωση του Απόστολου Γιάννου του Πανιωνίου, που αν κι όχι κλασικός φορ έχει φέτος 7 γκολ σε 16 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Αγωνία για Μπακάκη

Μια ενόχληση που ένιωσε ο Μιχάλης Μπακάκης στον έσω πλάγιο προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις της ΑΕΚ. Σήμερα θα εξεταστεί για να φανεί αν πρόκειται για υποτροπή στον προηγούμενο τραυματισμό του ή είναι κάτι καινούριο και κατά πόσο θα μπορεί να βοηθήσει στον αγώνα της Πέμπτης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Υποψηφιότητα για το συγκεκριμένο παιχνίδι έβαλαν οι Ντακόλ και Μπαρμπόσα, ακόμη και σαν βασικοί. Στις χθεσινές ασκήσεις δοκιμάστηκε ο Ρόβας τόσο σαν αμυντικό χαφ όσο και σαν δεξί μπακ, αν και για την πρώτη θέση φαβορί είναι ο Γιόχανσον. Δεδομένη είναι μόνο η απουσία του Κορδέρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: