Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

«Νοκ άουτ» η Μαρσέιγ!!

Η μεγαλύτερη «βόμβα» μέχρι την επόμενη «έσκασε» την Κυριακή στο γαλλικό Κύπελλο, αφού η Γκρενόμπλ της δεύτερης κατηγορίας νίκησε 5-4 στα πέναλτι την πρωτοπόρο Championnat Μαρσέιγ εντός έδρας.

«Νοκ άουτ» η Μαρσέιγ!
Η Γκρενόμπλ δημιούργησε τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Κυπέλλου. Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου νίκησε 5-4 στα πέναλτι της Μαρσέιγ (κ.α. 2-2, παράταση 3-3) την έδρα της, στο πλαίσιο των «64» τη διοργάνωσης και άφησε εκτός τους πρωτοπόρους της Ligue 1, ώστε αυτοί να διεκδικήσουν και τον δεύτερο τη τάξει εγχώριο θεσμό, μετά το πρωτάθλημα και δείχνοντας πως οι φετινοί «Φωκαείς» δεν είναι και τόσο άτρωτοι.

Ο Ζινιάκ έκανε το 0-1 στο 6’, ο Νασραλά ισοφάρισε στο 10’, ο Ζινιάκ στο 33’ έκανε το 1-2 και ο Χατσί στο 49’ έφερε το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Αντρέ Αγιού στο 98’ έκανε το 2-3, όμως ο Μπενγκριμπά στο 121’ έστειλε το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα». Εκεί, αποδείχθηκε μοιραίος ο Τοβάν, που στην τέταρτη εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Αποκλεισμός «σοκ» και για την Καέν, με την ουραγό της πρώτης κατηγορίας να χάνει με 2-3 στην παράταση (κ.α. 2-2) από την Ντιζόν της δεύτερης κατηγορίας στην έδρα της.

Η Μπορντό και η Λιόν νίκησαν στα ντέρμπι της ημέρας, επικρατώντας οι «γιρονδίνοι» με 2-1 της Τουλούζ εντός έδρας και με 3-2 οι «λιονέ» της Λανς στο «Φελίξ Μπολάρ».

Στην παράταση νίκησε 1-0 η Σεντ Ετιέν της Νανσί (κ.α. 0-0) στο «Ζοφρουά Γκισάρ». Άνετα νίκησε η Μονακό με 2-0 στην έδρα της Νιμ. Άνετα νίκησε 3-0 η Γκινγκάμπ στην έδρα της Ντινάν Λεόν.

Δύσκολη πρόκριση για τη Μετς με 2-1 στην έδρα της Επινάλ. Το ίδιο δύσκολα πέρασε και η Ρεν με 2-1 από την έδρα της Δουνκέρκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: