Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Βίοι αντίθετοι για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ!!

Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ιστορίας του ισοφάρισε χθες ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε να χάσει με τέτοιο σκορ από το 2003! Αρνητικοί «πρωταγωνιστές» Αναστασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Βίοι αντίθετοι για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ
Στις 17 Δεκεμβρίου ήταν η τελευταία νίκη του Ατρόμητου μέσα στο Περιστέρι και με τον Νίκο Νιόπλια πλέον στον πάγκο οι «κυανόλυκοι» κατάφεραν να πετύχουν ένα ιστορικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, οι Περιστιεριώτες ισοφάρισαν το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε έκταση νίκης στην ιστορία τους στην Α' Εθνική με το 4-0 επί του ΠΑΟΚ.

Τις δύο προηγούμενες δύο φορές ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, τη 2005/06, και τον Πανιώνιο ξανά στο Περιστέρι την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε… πισωγύρισμα, καθώς – πέρα από το περσινό 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη – ήταν στις 5 Απριλίου 2003, όταν είχε συντριβεί με το ίδιο σκορ από τον Ιωνικό. Μάλιστα, και τότε προπονητής της ομάδας ήταν ο Αγγελος Αναστασιάδης, ενώ είχε αγωνιστεί και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: