Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

«Λυτρώθηκε» στο τέλος η Ανόρθωση!

Με τον Λαΐφη να σκοράρει στο 92', η Ανόρθωση επικράτησε δύσκολα 1-0 της Νέας Σαλαμίνας των δέκα παικτών (αποβολή στο 59’) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Λυτρώθηκε» στο τέλος η Ανόρθωση
Δύσκολη αποδείχθηκε τελικά η εντός έδρας αναμέτρηση της Ανόρθωσης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, όμως τελικά, η ομάδα της Αμμόχωστου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, σκοράροντας κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 59’ λόγω αποβολής του Μοντέιρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως οι Μακρής, Αβραάμ και Λαΐφης δεν κατάφερναν να τελειώσουν τις φάσεις για την ομάδα τους.

Στο 59’, ο Μοντέιρο άφησε με δέκα την Νέα Σαλαμίνα αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως αυτό πείσμωσε την ομάδα του και κλείστηκε περισσότερο. Η «λύτρωση» όμως για την Ανόρθωση τελικά ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Λαΐφη να πιάνει δυνατό σουτ και να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του.

Έτσι, οι γηπεδούχοι πέτυχαν σημαντική νίκη, που εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία της ΑΕΚ Λάρνακας (2-2 με τον Οθέλλο), την προσπέρασαν και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 34 βαθμούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: