Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

«Θα δώσουμε το 100% με τον Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, Γιάννης Αγτζίδης και μίλησε για την επερχόμενη επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος των «Κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το πέρασμα του από τον Άρη:
«Παρακολουθώ τα παιχνίδια του Άρη, έχω φίλους εκεί πέρα και ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με έκανε επαγγελματία στον Άρη και με πήρε και στην προετοιμασία. Όταν πήγα στη πρώτη ομάδα ένιωσα μεγάλη χαρά και τιμή και ήταν τρομερή εμπειρία για εμένα. Μετά με είχαν κατεβάσει στη Β’ ομάδα χωρίς να ξέρω τον λόγο, δεν είχα σωστή αντιμετώπιση και έκρινα πως έπρεπε να φύγω».
Για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
«Είμαι πολύ καλά στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Υπάρχει οργάνωση, το οικονομικό είναι καλό και έχουμε ανθρώπους που μπορούμε να στηριχτούμε. Έχουμε καλή ομάδα, μας αδικούν τα αποτελέσματα και μπορούμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».
Για την νοοτροπία της ομάδας:
«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Παίζουμε το παιχνίδι μας είτε αντιμετωπίζουμε τον Άρη ή τον Πανσερραϊκό και πιστεύω θα μείνουμε κατηγορία».
Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Άρη:
«Θα δώσουμε το 100% και θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα με τον Άρη».
Για την μάχη τη κορυφής:
«Και οι τρεις πρώτες ομάδες είναι πολύ δυνατές. Πιστεύω στον Άρη αν και η θέση του είναι δύσκολη. Οι 4 βαθμοί δεν είναι μεγάλη διαφορά και σε 8 ματς και μπορεί να καλυφθεί. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος ο Άρης καθώς και οι άλλοι δύο διεκδικητές είναι πολύ καλές ομάδες».
Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει μελλοντικά στον Άρη:
«Εννοείται πως δεν θα έλεγα όχι και θα ήθελα να γυρίσω στην ομάδα. Μακάρι στο μέλλον να επιστρέψω. Είχα ένα μικρό παράπονο όταν έφυγα αλλά αυτή είναι η ομάδα που με ανέδειξε και σε αυτή ανδρώθηκα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: