Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Χούμελς: «Έχω δει πάνω από 25 βίντεο με σουτ του Πογκμπά»

Στα «όπλα» της Γιουβέντους αναφέρθηκε ο Ματς Χούμελς, ενόψει του επαναληπτικού της Ντόρτμουντ. «Το 1-0 μας αρκεί», είπε ο αρχηγός των Βεστφαλών.

Χούμελς: «Έχω δει πάνω από 25 βίντεο με σουτ του Πογκμπά»
Στην προσέγγιση της Ντόρτμουντ στον επαναληπτικό κόντρα στην Γιουβέντους αναφέρθηκε ο Ματς Χούμελς, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα επικεντρωθεί, όπως συνηθίζει στην Γερμανία, στην επίθεση. Ο αρχηγός των Βεστφαλών, τόνισε πως η ομάδα του είναι σε θέση να πάρει την πρόκριση, ενώ στάθηκε και στα «βαριά χαρτιά» των Ιταλών, ξεχωρίζοντας τους Τέβες, Μοράτα και Πογκμπά.

Αναλυτικά:

«Δεν θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως ένα ματς πρωταθλήματος. Αυτό θα ήταν λάθος, αφού δεν γίνεται να επικεντρωθούμε τόσο πολύ στην επίθεση. Το 1-0 μας αρκεί, οπότε θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις.

Θα προσπαθούμε να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι μας. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες, οπότε είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε. Η Γιουβέντους απέδειξε στο πρώτο παιχνίδι πως έχει πλεονέκτημα στις τοποθετήσεις των παικτών της. Ο Τέβες και ο Μοράτα είναι ένα επικίνδυνο δίδυμο, με τον δεύτερο να έχει εξελιχθεί πολύ από τότε που έφυγε από την Ρεάλ. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί στο κέντρο… έχω δει περισσότερα από 25 βίντεο με σουτ του Πογκμπά. Ξέρουμε λοιπόν τα δυνατά τους σημεία και θα προσπαθήσουμε τους περιορίσουμε»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: