Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η συνεργασία στα καλύτερα της!!

Γράφει ο Δημήτρης Μπασμπαρέλας




Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League. Μάλιστα, το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Εντυπωσιακός ήταν παράλληλα και ο τρόπος με τον οποίο πέρασε από τη Βρέμη κόντρα στη Βέρντερ και μάλιστα χωρίς την παρουσία παικτών, όπως ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί.

Η Μπάγερν Μονάχου, όμως, έχει τόσο βάθος ως ομάδα, που δεν χρειάζεται προφανώς ούτε τους βασικούς της άξονες για να περάσει «περίπατο» από τη Βρέμη και κόντρα σε μία Βέρντερ, που στο 2015 τα πηγαίνει περίφημα.

Εκείνο πάντως που μου έκανε πραγματικά εντύπωση είναι η συνεργασία των Λεβαντόφσκι και Μίλερ.

Ο Πολωνός επιθετικός έβαλε δυο γκολ στο ματς της Βρέμης, ύστερα από δυο ασίστ του Μίλερ. Ο Γερμανός σκόραρε πρώτος και ήταν αυτός, που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, με ένα υπέροχο γκολ.

Μάλιστα, το γκολ του Μίλερ ξεκίνησε ουσιαστικά από τον Λεβαντόφσκι, απλά στη συνέχεια της φάσης ο Μίλερ σκόραρε με διπλή προσπάθεια. Εν κατακλείδι, η συνεργασία στα καλύτερα της. Ότι καλύτερο για έναν προπονητή.

Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι οι δυο τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο σκοράρισμα. Κι αυτό γιατί ήδη ο Λεβαντόφσκι έφτασε τα 13 γκολ στη Bundesliga, ενώ άλλα 12 έχει προσθέσει ο Μίλερ.

Αμφότεροι, βρίσκονται πίσω από τον Ρόμπεν, που έχει στείλει την μπάλα 17 φορές στα αντίπαλα δίχτυα. Πληθώρα επιλογών για την Μπάγερν στο σκοράρισμα, αφού έχει φτάσει ήδη τα 102 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις!

Για παράδειγμα, το γκολ του Αλάμπα με φάουλ, ήταν το 100ο για τους Βαυαρούς…

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: